For ledere om strategi, markedsføring og salg

En blogg fra Markedspartner

Samler dere riktig data i markedsføringen?

Hvordan dere samler inn data i markedsføringen er avgjørende for å sikre at dere oppnår det dere skal – og at det kan måles.

Dette må du tenke på for at din innholdsstrategi skal ha god effekt

En innholdsstrategi er en tilnærming for å skape og forvalte innhold som støtter bestemte forretningsmål. Men, hvordan kan du sørge for at innholdsstrategien din får maks effekt?

Slik lykkes norske ledere med inbound marketing

I en verden der endring er det eneste konstante, står du som leder ved et veiskille. Skal du tråkke den samme stien eller skal du våge deg ut på nye eventyr?

Konkurrentene dine sparer millioner på generativ AI

AI påvirker nå alle bransjer og selskaper, noe som både gir besparelser og økt inntjening.

Bates 5 råd for å bygge bedre kundereiser basert på data

For å lykkes med gode kundereiser, er det avgjørende å samle data fra alle kontaktpunkter med kundene. Det har boligbyggelaget Bate jobbet mye med det siste året.

Generativ AI som en del av kjøpsreisen

I en verden hvor teknologien stadig utvikler seg, er det viktig for bedrifter å holde tritt for å tilby de beste kundeopplevelsene. Sammen med Frydenbø Bil har vi integrert generativ AI for å gjøre kjøpsreisen «kjøpe bruktbil» så smidig og tilpasset ...

Hvordan måle verdien av innholdet du lager?

Vet du om innholdsmarkedsføringen din gir «penger i kassa»? Det er ingen eksakt vitenskap å måle verdien av innholdet du publiserer, men med gode verktøy kan du komme langt på vei.

Hva er medietrening og hvordan kan det styrke selskapet?

Har du noen gang sett TV-intervjuer som gikk kjepprett ad undas? Med en stotrende mellomleder i allværsjakke som prøver å forsvare en tabbe?Det har du nok. Men du har også sett stødige ledere som bareeier intervjuet. Forskjellenligger i ...

De mest leste blogginnleggene på Digitalleder i 2023

På tirsdag tok jeg et tilbakeblikk på de mest leste blogginnleggene på Inboundbloggen og Digitalleder kan jo ikke være noe dårligere. Hvilke blogginnlegg var mest populære, og hvilke temaer engasjerte mest? Jeg har samlet opp de 10 innleggene som ...

Fire trinn til en god markedsplan for 2024

God markedsplanlegging er avgjørende for å sikre at markedsaktivitetene tar deg i retning av selskapets overordnede mål og strategier. Her er fire trinn du må gjennom for å lykkes.  

Se flere av våre blogger