Hjelper deg med å få full verdi fra HubSpot

En blogg fra Markedspartner

HubSpot-nyheter fra juni

Vi er i juli allerede og de fleste har gått ut i ferie. HubSpot-nyhetene fortsetter allikevel å tikke inn. Her får du en oppsummering av de viktigste nyhetene fra juni.

Slik rydder du HubSpot-portalen din

Å holde HubSpot-portalen din ryddig og organisert er viktig for å sikre god datakvalitet og effektiv drift. I dette blogginnlegget deler jeg noen tips og triks for å oppnå nettopp dette.

Skjulte skatter i HubSpot: mine beste tips og triks

I denne bloggartikkelen skal jeg røpe noe av mine beste tips og triks i HubSpot. Kall det gjerne mine “Hidden Gems” – Ting jeg opplever at ikke alle vet om, men som jeg syns er supernyttig!

HubSpot-nyheter fra mai

Hvilke nyheter og oppdateringer kom HubSpot med i mai da tru? La oss ta en titt!

AI-drevne verktøy i HubSpot

HubSpot satser stort på generativ AI og har lansert noen ordentlig kule verktøy. Og det finnes godbiter for flere av avdelingene i organisasjonen din. Her får du en rask introduksjon til noen av mine favoritter.

Skreddersy CTA-ene dine med HubSpot

En CTA (Call to action) er et grafisk element eller tekst, ofte i form av en knapp som du kan bruke på nettsiden eller bloggen din for å veilede leserne og fortelle dem hva de skal gjøre videre. En god CTA er nødvendig for å konvertere lesere til ...

Spennende HubSpot-nyheter fra april

Sommeren banker på døren og det er på tide med en oppdatering på hvilke nyheter HubSpot kom med i april.

Hvordan setter du opp et skjema i HubSpot?

Skjema-funksjonen i HubSpot er en effektiv måte å samle informasjon fra dine besøkende, enten formålet er leadsgenerering, kundeservice eller å motta tilbakemeldinger. Funksjonen er faktisk en av de eldste HubSpot har, men jeg opplever at den ofte ...

De viktigste HubSpot-nyhetene fra mars

HubSpot kommer alltid med mange oppdateringer, og mars var intet unntak. De har til og med lansert en helt ny hub – nemlig Content Hub. Det må vi selvfølgelig snakke om. Jeg har også valgt ut 5 andre nyheter jeg syns alle burde få med seg.

Nyheter fra HubSpot: Forms

Den kanskje eldste funksjonen i HubSpot får seg endelig et lite løft! 2024 blir året da Forms skal bli nytt. Jeg tok en titt på HubSpot Admin HUG i påsken, hvor alle deltakere fikk en gjennomgang fra Ian Mc Donald som er Product Manager. PS: Dette ...

Se flere av våre blogger