• Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Utvid din Hubspot-horisont med integrasjoner

Av Thea Petrine Hammer 7. juni 2023

Har du hatt lyst til å benytte deg av HubSpot sine integrasjonsmuligheter, men vet ikke helt hvor du skal starte? Da er dette blogginnlegget for deg!

Les mer

Temaer: HubSpot, Integrasjoner, HubSpot CRM

Viktigste HubSpot-nyheter i mai

Av Knut Arild Vold 7. juni 2023

Et nytt verktøy for godkjennelse av markedsøringse-poster, nye muligheter for å bruke tilknyttede data i workflows og nye CMS-maler er bare noen av HubSpot-nyhetene i mai.    

Les mer

Temaer: HubSpot, HubSpot Nyheter, HubSpot CRM

Slik automatiserer du gjennom hele kundereisen

Av Sandra Benrud 15. mai 2023

I dette blogginnlegget skal jeg komme med noen konkrete eksempler på hva jeg anbefaler å automatisere i HubSpot – Både for å få best mulig flyt gjennom hele kundereisen og for å spare masse tid.

Les mer

Temaer: HubSpot, workflows, automatisering

Dette bør du tenke på når du bygger et QA-dashboard

Av Sandra Benrud 2. november 2022

Det er viktig å ha kontroll på datakvaliteten din, og ha oversikt over prosesser og eventuelle integrerte systemer. En måte å få kontroll på er å sette opp et QA-dashboard (Quality Assurance). I dette blogginnlegget skal jeg forklare hva du må tenke på når du skal bygge et slikt ...

Les mer

Temaer: HubSpot CRM, datakvalitet, dashboard

3 måter du kan få bedre kontroll på dataen din i HubSpot

Av Ida Berg 19. oktober 2022

Hvis du jobber i HubSpot og ikke har fått med deg Data Quality, har du gått glipp av en enkel og effektiv måte å rense data på. Et rent og ryddig CRM-system er viktig fordi vi bruker data til å automatisere mange av våre kundenære prosesser. Det handler om å ha riktig basisopplys...

Les mer

Temaer: HubSpot, datakvalitet, HubSpot Duplikat

Hvordan retter jeg opp en feil fra en workflow i HubSpot?

Av Thea Petrine Hammer 15. september 2022

Automatisering av rutiner i HubSpot har gjort hverdagen enklere for mange, og det er liten tvil om at det er mange lavthengende frukter å høste om du benytter deg av workflow-verktøyet i HubSpot. Når det er sagt, er det også skremmende fort gjort å skape feil (les: store feil) nå...

Les mer

Temaer: tips, workflows, hubspot workflow

Hvordan holde kanalene dine «i live» over sommeren med HubSpot

Av Sandra Benrud 13. juli 2022

Fellesferien er i gang og det er tid for å koble helt av. Da er det jo veldig deilig at de aller fleste oppgaver kan automatiseres. Tiden hvor du manuelt oppdaterer kanalene dine gjennom ferien er langt forbi. Nå kan du oppdatere dine sosiale medier x antall ganger i uken, publis...

Les mer

Temaer: marketing automation, hubspot workflow, automatisering

HubSpot Nyheter

shutterstock_241650187

Tid for ei litta kaffepause?

Her finner du månedens utvalg av spennende nyheter fra HubSpot.


Nytteverdi er alltid viktigst her på HubSpotbloggen.no, så vi sparer deg for kjedelige avhandlinger, og forteller deg heller hvordan du best kan utnytte oppdateringene for å styrke bedriften. Uansett om du allerede bruker HubSpot, eller vurderer å ta HubSpot i bruk.

Populære innlegg

MØTEBOOKER:

Dette er vår salgssjef Lars Hansen sin HubSpot-møtebooker. Plott deg inn i kalenderen under her for en prat om HubSpot i din bedrift, på et tidspunkt dere begge er ledige.
Smidig, ikke sant?

Om Hubspotbloggen

HubSpotbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om HubSpot. Våre bloggere er rådgivere og dyktige fagfolk som selv jobber med HubSpot for våre kunder hver eneste dag. Vurderer bedriften din HubSpot eller bytte av CRM generelt, finner du det du lurer på om implementering, integrasjoner, bruksfunksjoner og vekstmuligheter her.

Gå til Markedspartner.no

Søk i bloggen