• Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

HubSpot-nyheter fra Inbound 2023

Av Roxanna Karlsen 7. september 2023

Hvert år arrangerer HubSpot en konferanse som heter Inbound. Vi i Markedspartner er på plass, og kan allerede nå dele noen veldig spennende oppdateringer og nyheter med dere!

Les mer

Temaer: HubSpot, HubSpot CRM, INBOUND 2023

HubSpot Mobile App – om du får jobbabstinens i ferien eller er på reise

Av Thomas Gustavson 11. august 2023

Mange opplever jobbabstinens eller ha et behov for å følge med på hva som skjer med kunder og leverandører når de ikke er på kontoret. Jeg anbefaler i så fall at du tar i bruk HubSpot Mobile App. Husk; det finnes en app for alt – og denne er mer nyttig for folk på farten enn de f...

Les mer

Temaer: HubSpot, app, ferie

5 enkle konfigureringer som gjør HubSpot CRM enda lettere å bruke

Av Roxanna Karlsen 4. august 2023

HubSpot er lekende lett å bruke som det er, men visste du at det også er veldig lett å konfigurere CRMet slik at det blir enda mer brukervennlig? Med disse 5 konfigurasjonene løfter du brukeropplevelsen til et nytt nivå.

Les mer

Temaer: CRM, HubSpot CRM, konfigurering

Eksempler på gode dashboards (for selgere) i HubSpot

Av Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen 19. juli 2023

Ved å bygge gode dashboards i HubSpot er det enklere å dele data og innsikt på tvers av organisasjonen og sørge for at alle følger forretningsreglene som er satt i bedriften. I dette blogginnlegget skal jeg gi dere 4 ulike dashboards som gjør arbeidshverdagen enklere og bedre for...

Les mer

Temaer: CRM, HubSpot CRM, dashboard

Sånn gjør du duplikatgjennomgang i HubSpot

Av Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen 12. juli 2023

Datakvalitet i CRM-systemet ditt handler om å ha riktig informasjon om eksisterende og potensielle kunder både på bedrifts - og personnivå. I sin enkleste form handler datakvalitet om å ha riktige basisopplysninger om både firmaer og personer. I dette innlegget forklarer jeg hvor...

Les mer

Temaer: Duplikat, HubSpot Verktøy, HubSpot Duplikat

Hvordan holde kanalene dine «i live» over sommeren med HubSpot

Av Sandra Benrud 5. juli 2023

Fellesferien er i gang og det er tid for å koble helt av. Da er det jo veldig deilig at de aller fleste oppgaver kan automatiseres. Tiden hvor du manuelt oppdaterer kanalene dine gjennom ferien er langt forbi. Nå kan du oppdatere dine sosiale medier x antall ganger i uken, publis...

Les mer

Temaer: marketing automation, hubspot workflow, automatisering

HubSpot sin AI-assistent er nå gratis tilgjengelig for alle

Av Knut Arild Vold 30. juni 2023

Den største nyheten fra HubSpot i juni er at den AI-baserte innholdsassistenten er gratis tilgjengelig for alle - og, ja: Den fungerer på norsk! I tillegg har det som vanlig kommet mange store og små nyheter du bør få med deg.

Les mer

Temaer: HubSpot Nyheter

HubSpot Nyheter

kaffepause-digital

Tid for en liten kaffepause?

Her finner du månedens utvalg av spennende nyheter fra HubSpot.


Nytteverdi er alltid viktigst her på HubSpotbloggen.no, så vi sparer deg for kjedelige avhandlinger, og forteller deg heller hvordan du best kan utnytte oppdateringene for å styrke bedriften. Uansett om du allerede bruker HubSpot, eller vurderer å ta HubSpot i bruk.

Populære innlegg

MØTEBOOKER:

Dette er vår salgssjef Lars Hansen sin HubSpot-møtebooker. Plott deg inn i kalenderen under her for en prat om HubSpot i din bedrift, på et tidspunkt dere begge er ledige.
Smidig, ikke sant?

Om Hubspotbloggen

HubSpotbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om HubSpot. Våre bloggere er rådgivere og dyktige fagfolk som selv jobber med HubSpot for våre kunder hver eneste dag. Vurderer bedriften din HubSpot eller bytte av CRM generelt, finner du det du lurer på om implementering, integrasjoner, bruksfunksjoner og vekstmuligheter her.

Gå til Markedspartner.no

Søk i bloggen