Salgssjefen forteller: Hvordan vi fikk flere nye kunder og økt salg

Av Lars Hansen 12. november 2020 | 2 minutter lesetid

Hvordan få flere nye kunder og øke salget? Det er spørsmål som kverner i hodet på de fleste salgssjefer, og som jeg selv har brukt en del tid på. Men, etter at vi sluttet med cold-calling og begynte med inbound sales, har min hverdag som salgssjef blitt radikalt forandret. 

Les mer ›

Temaer: salg, leadsgenerering, inbound sales

Leadsgenerering for dummies

Av Siri Enoksen 10. november 2020 | 6 minutter lesetid

 

La oss snakke om leads. Jeg vet, vi markedsførere strør rundt oss med engelske fagord og akronymer til den store gullmedaljen. Jeg prøver ikke å forvirre deg, men i mangel av en god norsk oversettelse, har ordet lead blitt adoptert av den norske faglitteraturen. I dette blogginnlegget får du en grunnleggende gjennomgang av hva et lead er, og hvorfor vi trenger å snakke om det.

Les mer ›

Temaer: leadsgenerering

Hva er lead scoring?

Av Erlend Førsund 23. desember 2019 | 7 minutter lesetid

 

Hvor raskt du kontakter et lead er direkte knyttet til sannsynligheten for salg. Men hvordan vet du hvilke leads du skal kontakte først? Løsningen kan være lead scoring – verktøyet som setter en poengscore på hvert lead i CRM-systemet ditt ut fra hvor interesserte de er i deg, og hvor interessante de er for deg.

Les mer ›

Temaer: leadsgenerering, lead nurturing, lead scoring

VIDEO: Slik doblet HubSpot antall salgsmøter med smart lead nurturing

Av Erlend Førsund 31. juli 2018 | 7 minutter lesetid

 

Ved å ta i bruk ny marketing-teknologi og sofistikert lead nurturing doblet HubSpot antall salgsmøter. I dette innlegget, basert på Éadaoin Murphys foredrag på Inbound-dagen 2018, får du se og høre hvordan de gjorde dette.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, leadsgenerering, lead nurturing

Fem tiltak som kan øke salget når pilene peker nedover

Av Tore Berntsen 17. mai 2018 | 6 minutter lesetid

Dette innlegget er skrevet med tanke på deg som er daglig leder, markeds- eller salgsansvarlig i en konkurranseutsatt privat virksomhet.

Les mer ›

Temaer: salg, leadsgenerering

Hva er et lead, og hva er et prospect?

Av Erlend Førsund 19. april 2018 | 4 minutter lesetid

Snakker ikke salg og marked samme språk? Lurer du fremdeles på forskjellen mellom et lead og et prospect, eller hva ordene i det hele tatt betyr? Dette er det ultimate blogginnlegget som en gang for alle vil slå fast definisjonen av leads og prospects.

Les mer ›

Temaer: leadsgenerering, leads, prospect

Videostrategi: Eie eller leie?

Av Hanne Sofie Hammer 29. mars 2018 | 6 minutter lesetid

 

En animert bilderekke er en kraftfull måte å tiltrekke seg seere til videoene sine på. Fra et inbound marketing-perspektiv, er video et nyttig virkemiddel for å trekke prospekter inn i kjøpstrakten og gjennom konverteringspunkter. 

Les mer ›

Temaer: video, leadsgenerering, YouTube

Slik genererte vi flere tusen leads på LinkedIn uten å betale én krone

Av Katrine Valhammer 16. november 2017 | 5 minutter lesetid

 

«Det enkle er ofte det beste» er kanskje et forslitt uttrykk, men det er en sannhet i det. Noen ganger gjelder det (heldigvis) også for digital markedsføring. I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan vi genererte flere tusen leads gjennom en av våre kollegers private LinkedIn-profil.

Les mer ›

Temaer: sosiale medier, leadsgenerering

Hvorfor Facebook Messenger og andre chat-kanaler blir viktige i markedsføringen

Av Espen Nordal 31. oktober 2017 | 6 minutter lesetid

 

Chat er i rivende utvikling og representerer en endring i brukeradferd på nettet. Når alle etterhvert befinner seg på chat, må produktet ditt også være der. Facebook har ikke sittet stille og sett på denne utviklingen. De har bygget en infrastruktur under sin Messenger for å gi bedrifter muligheten til å kommunisere med kunder og prospekter i alle deler av kundereisen.

Les mer ›

Temaer: Facebook, leadsgenerering, messenger, chat

Hvordan få flere leads når veksten stagnerer?

Av Erlend Førsund 21. september 2017 | 4 minutter lesetid

 

Sett at du er markedssjef og at dere allerede genererer leads gjennom inbound marketing-prinsippene. Men så ser du at antall kundehenvendelser stagnerer, og at dere ikke klarer å nå månedsmålene lenger. Hva gjør du da? I denne artikkelen deler jeg fire måter å gå systematisk til verks på for å få flere leads.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, leadsgenerering

8 tips til massiv leadsgenerering fra dine landingssider

Av Elise Hofmo 8. august 2017 | 4 minutter lesetid

 

Landingssider er en verdifull kanal innen inbound marketing. Men hvordan bør du sette opp disse for å oppnå flest mulig konverteringer? I denne infografikken gir vi noen tips til hvordan du enkelt kan tilpasse landingssider slik at de genererer leads. 

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, leadsgenerering, landingsside

Leadsgenerering: Gjør du en av disse feilene? Slutt med det nå!

Av Anders Sollie Hoff 4. juli 2017 | 3 minutter lesetid

 

For de fleste bedrifter er et lead nøkkelen til å oppnå et salg. Så hvordan får du tak i disse potensielle kundene? Som markedsfører har du hele tiden en forventing fra salgsavdelingen om å levere på antall leads, men de vokser ikke på trær. Det kan også være en utfordring å generere leads av høy kvalitet. 

Les mer ›

Temaer: digital markedsføring, tips, leadsgenerering

Ordene som bygger troverdighet og gir flere leads

Av Magne Henriksen 20. april 2017 | 3 minutter lesetid

 

”What are words” – du kjenner sikkert sangtittelen fra den amerikanske artisten Chris Medina. Hvilke ord er det som betyr noe for kundene dine? Hva slags blogginnhold gir deg leads og salg? Det viktigste av alt: Du må vise med handling at du gjør det du skriver. 

Les mer ›

Temaer: blogging, leadsgenerering, innhold

3 lønnsomme tips til leadsgenerering via Facebook

Av Cecilie Henriksen 31. januar 2017 | 3 minutter lesetid

 

Facebook er et ypperlig verktøy for å generere leads. Statistikk fra 2013 viste at 78 % av små bedrifter fikk minst en fjerdedel av sine nye kunder gjennom sosiale medier.

Les mer ›

Temaer: Facebook, leadsgenerering

Leadsgenerering og salgsoppfølging: Bruker du tid på feil leads?

Av Stig Hammer 24. mai 2016 | 3 minutter lesetid

Mange bedrifter bruker mye tid på å følge opp henvendelser som ikke fører til salg. Det har to negative konsekvenser: For det første kaster du bort tid og penger på dyr salgsoppfølging som ikke gir deg noe tilbake. For det andre får du mindre tid å bruke på dem som du har god sannsynlighet for å selge til. Hvordan kan denne uheldige balansen unngås?

Les mer ›

Temaer: salg, digital markedsføring, salgsprosess, leadsgenerering

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no, hubspotbloggen.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle