Republisering av bloggartikler: hvorfor og hvordan?

Av Siri Hofstad Ruud 18. oktober 2022 | 3 minutter lesetid

Har du holdt på med blogging en stund og begynner å gå tom for ideer om hva du kan skrive om? Eller kanskje du er inne i en hektisk periode og ikke har tid til å spy ut en ny bloggartikkel hver uke? Jeg har løsningen for deg: republiser gamle bloggartikler!

Gjenbruk er i vinden som aldri før. Det gjelder for både møbler, klær og innhold. Gjenbruk av innhold gjør kanskje ikke så mye for miljøet, men det har sine fordeler. La meg fortelle deg litt om hva og hvordan.

Les mer ›

Temaer: tips, blogging, republisering

Hvordan nå bloggabonnenter som ikke leser e-postene dine

Av Siri Enoksen 31. august 2021 | 4 minutter lesetid

 

Har du en firmablogg med x antall abonnenter, ser du sannsynligvis at en stor andel ikke leser eller klikker i e-postene du sender. Hvordan vinner du tilbake oppmerksomheten til disse personene som du jobbet så hardt for å skaffe?

Les mer ›

Temaer: blogging, blogg, e-postmarkedsføring, epost, bedriftsblogg

Innholdsstrategi: Slik takler du et uoverkommelig produksjonskrav

Av Espen Zachariassen 2. april 2019 | 3 minutter lesetid

 

Skal virksomheten din i gang med inbound marketing, kan arbeidsoppgavene fort bli overveldende for selv erfarne markedsførere. Tekst, bilder og grafikk skal publiseres i jevn takt over tid for å få effekt av satsingen og produksjonsfrekvens kan aldri gå på bekostning av kvalitet. Her er noen tips for å få ned pulsen.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, innholdsstrategi, blogging, innholdsproduksjon

17 spørsmål og svar om bedriftsblogging

Av Erlend Førsund 27. februar 2019 | 10 minutter lesetid

Forrige uke hadde jeg gleden av å bli «grilla» foran kamera i temaet blogging for bedrifter. Her kan du både se videoen og lese bloggversjonen, som inneholder noen ekstra bonusspørsmål som kollega Anneli ikke tok med i intervjuet.

Les mer ›

Temaer: innholdsstrategi, innholdsmarkedsføring, blogging

Hvor ofte bør bedrifter blogge?

Av Erlend Førsund 27. mars 2018 | 3 minutter lesetid

 

Stadig flere bedrifter får øynene opp for blogging og de mulighetene som denne plattformen gir. Et av de mest stilte spørsmålene rundt bedriftsblogging er hvor ofte man bør publisere nytt innhold. Det vil jeg ta for meg her.

Les mer ›

Temaer: markedsføring, content marketing, blogging

Hvorfor ingeniører og fageksperter bør blogge

Av Erlend Førsund 27. februar 2018 | 5 minutter lesetid

 

Jobber du i en bedrift som har startet med inbound marketing, og du har fått signaler om at du vil bli en av bidragsyterne – men du er travel og lurer på hva du vil få igjen for strevet? Eller er du kanskje markedssjef og ansvarlig for å rekruttere skribenter til firmabloggen? Er svaret ja på ett av disse spørsmålene, så les videre.

Les mer ›

Temaer: content marketing, blogging, tankelederskap

Hva B2B-bloggere kan lære av NTB-tabben "Kongen er død"

Av Hanne Sofie Hammer 3. oktober 2017 | 4 minutter lesetid

 

Faksimile: NRK.no

I slutten av september i år gikk det ut en nyhetsmelding fra NTB om at Kong Harald er død. Slottet kunne på sin side melde at ingenting var galt med Kongens helsetilstand, og NTBs kjempefiasko var et faktum. Den feilaktige publiseringen av Kongens nekrolog skyldtes sannsynligvis en teknisk feil i NTBs system under rutinemessige oppdateringer av saken.

Les mer ›

Temaer: B2B, blogging, blogg

5 statistiske fakta om blogging enhver bedriftsleder bør vite om

Av Irene Fossen 9. mai 2017 | 5 minutter lesetid

 

Fortsatt finnes det bedriftsledere som rynker på nesa når de hører ordet "blogging". Skeptikere som henger igjen i myten om at blogger bare er dagbøker på nett for husmødre og unge håpefulle. Om du selv er i denne kategorien, eller om du er en markedsfører som sliter med å bli hørt av sjefen, så trenger du noen harde fakta om firmablogging. De får du her.

Les mer ›

Temaer: blogging, innhold, blogg

Ordene som bygger troverdighet og gir flere leads

Av Magne Henriksen 20. april 2017 | 3 minutter lesetid

 

”What are words” – du kjenner sikkert sangtittelen fra den amerikanske artisten Chris Medina. Hvilke ord er det som betyr noe for kundene dine? Hva slags blogginnhold gir deg leads og salg? Det viktigste av alt: Du må vise med handling at du gjør det du skriver. 

Les mer ›

Temaer: blogging, leadsgenerering, innhold

Optimalisering av fortiden: Taktikken ingen snakker om

Av Anneli Setalo 13. april 2017 | 3 minutter lesetid

 

Fra en tidlig alder lærer vi at fortid er fortid og at vi er nødt til å akseptere og lære av de feilene vi har gjort, for det eneste vi kan endre på er fremtiden.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, blogging

Hvordan starte en blogg til din bedrift? Her er hjelpen du trenger for å komme i gang

Av Espen Nordal 28. februar 2017 | 4 minutter lesetid

 

Er du blant dem som har utsatt å etablere en firmablogg fordi arbeidet virker overveldende? Da skal du lese denne artikkelen. Endel forarbeid må til, men følger du denne lista med tips og ressurser blir du publisist raskere enn du hadde forestilt deg.

Les mer ›

Temaer: blogging, blogg

Hva koster et blogginnlegg?

Av Erlend Førsund 6. september 2016 | 4 minutter lesetid

 

Ledelsen har tatt beslutningen om å investere i inbound marketing og en egen firmablogg, og nå skal markedsbudsjettet for neste periode fastsettes. Et spørsmål som i den forbindelse dukker opp er: «Hva koster et blogginnlegg?»

Les mer ›

Temaer: blogging

Hvordan skrive et blogginnlegg du kan være stolt av

Av Erlend Førsund 12. april 2016 | 6 minutter lesetid

Undersøkelser viser at 8 av 10 personer i snitt leser tittelen på blogginnlegget ditt, men at kun 2 leser resten. Tittelen utgjør mindre enn 1% av hele innlegget, men allerede her vil godt håndverk utgjøre stor forskjell. I dette innlegget vil jeg forklare hvordan du går fram for å skrive et blogginnlegg du kan være stolt av.

Les mer ›

Temaer: blogging, innholdsproduksjon

Bedriftsblogging: Hvordan skrive et blogginnlegg som treffer

Av Espen Nordal 9. februar 2016 | 5 minutter lesetid

 

Jeg skal fjerne en av unnskyldningene dine for ikke å blogge: at du ikke vet hvordan du skal gjøre det. For du er jo klar over at virksomheter som blogger genererer mye flere leads enn de som ikke gjør det? Og at bloggen er en perfekt arena for å posisjonere seg som tankeleder innenfor ditt felt? Du har jo flust med gode ideer, visjoner og erfaringer du gjerne deler med et lydhørt publikum. Særlig de som selv har valgt å høre på det du har å si? En unnskyldning mindre. Det er alt jeg lover.

Les mer ›

Temaer: blogging

Hvordan skrive 104 gode innlegg på firmabloggen på ett år?

Av Erlend Førsund 15. desember 2015 | 5 minutter lesetid

"Ja, vi tror på at content marketing og inbound marketing virker ... men hvordan i all verden skal vi få produsert alt innholdet som kreves til firmabloggen?" Kjenner du deg igjen i dette utsagnet, vil dette blogginnlegget forhåpentligvis lette på byrden.

Les mer ›

Temaer: content marketing, blogging

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no, hubspotbloggen.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle