Hvordan skrive innhold for mennesker med «gullfisk-hukommelse»?

Av Anneli Setalo 27. juli 2017

Jeg husker hvordan jeg og broren min som barn kunne sitte i flere minutter og vente på at en nettside skulle laste. Vi kjente hverken irritasjon eller sinne over den langtekkelige lasteprosessen, men vi tenkte oss gjerne om en ekstra gang før vi trykket på en ny link.

Les mer >

Temaer: tips, innhold

Leadsgenerering: Gjør du en av disse feilene? Slutt med det nå!

Av Anders Sollie Hoff 4. juli 2017

For de fleste bedrifter er et lead nøkkelen til å oppnå et salg. Så hvordan får du tak i disse potensielle kundene? Som markedsfører har du hele tiden en forventing fra salgsavdelingen om å levere på antall leads, men de vokser ikke på trær. Det kan også være en utfordring å generere leads av høy kvalitet. 

Les mer >

Temaer: digital markedsføring, tips, leadsgenerering

3 HubSpot-funksjoner som gjør markedsførerens liv enklere

Av Sten-Martin Andreassen 16. mai 2017


Er det mulig å skaffe flere kvalifiserte leads samtidig som du sparer tid? Det er ikke så utopisk som det høres ut. Lær deg disse tre teknikkene i Hubspot og du er langt på vei til å oppnå akkurat det.

Les mer >

Temaer: tips, CRM, HubSpot, CRM-system

Dette må du tenke på når du produserer og publiserer innhold

Av Anett Gunnerud 14. mars 2017

Å rette opp direkte feil i innholdet før publisering er en selvfølge, men det er vel så viktig å presentere innholdet på en bra måte. Feiler du på begge deler, er det som regel et resultat av slurv, manglende korrektur eller dårlig testing.

Les mer >

Temaer: tips, innhold, innholdsproduksjon

Skrivetips til ledere som ikke har egne tekstforfattere

Av Espen Nordal 27. oktober 2015

Har du en stab med talentfulle tekstforfattere og taleskrivere som håndterer alle dine behov for å uttrykke deg skriftlig? Da er dette blogginnlegget bortkastet lesing. For alle andre ledere som synes skrivearbeidet krever uforholdsmessig mye ressurser, eller som ønsker å utvikle skrivingen sin, har jeg samlet noen gode kilder til inspirasjon og læring.

Les mer >

Temaer: tips, innhold

Hvorfor firmabloggen handler mer om sjekking enn om salg

Av Espen Nordal 25. september 2015

Sjekking er et vanskelig fag. Noen har naturlige ferdigheter og får napp nesten uansett hvilke omstendigheter som rår. Andre står forundret rundt og tenker at ”jammen jeg er jo mye kjekkere enn han”. Atter andre kjører bulldoser og nærmest tvinger det utvalgte objektet til å vise interesse.

Les mer >

Temaer: tips, inspirasjon, blogging, innhold

B2B webstrategi: Dette styrker og svekker troverdigheten på nettstedet

Av Erlend Førsund 5. mai 2014

Nye undersøkelser gir B2B-markedsførere verdifull kunnskap om hva de må unngå og hva de må inkludere på sine nettsteder. Øker vi bevisstheten vår på dette området vil vi gi et mer troverdig førsteinntrykk og sannsynligvis øke konverteringsraten og salget vårt.

Les mer >

Temaer: markedsføring, webstrategi, tips, B2B, innholdsmarkedsføring

MOOC: Hva med et gratis kurs på Harvard?

Av Erlend Førsund 2. august 2013

Da min sjef og kollega Stig Hammer spurte oss om vi kunne tenke oss å ta gratis videreutdanning ved et hvilket som helst universitet i USA etter mitt valg, takket jeg umiddelbart ja. Men i stedet for en flybillett og en neve dollars, fikk jeg en link til et nettsted som het coursera.org.

Les mer >

Temaer: tips, inspirasjon

Ny kunnskap? Sjekk ut dette!

Av Elise Hofmo 3. mai 2013

Nå kan du studere gratis og hvor du vil - på universitetsnivå! Massive Open Online Courses (MOOC) er en økende trend hvor eliteuniversiteter som Harvard, Duke og Stanford tilbyr hundrevis av gratis, spesialiserte, nettbaserte videokurs innen en rekke temaer, holdt av de beste foreleserne innen sine fagfelt.

Les mer >

Temaer: tips, video

Sjekkliste: Slik lager du en PowerPoint-mal tilpasset din bedrift

Av Elise Hofmo 18. april 2013

Skal du holde foredrag eller friske opp firmapresentasjonen? Her får du 5 tips til en bedre presentasjon og 10 konkrete trinn for hvordan du går frem for å lage en flott PowerPoint-mal.

Les mer >

Temaer: tips

Markedsføring Ad hoc – tips for (mer) effektive prosjekter

Av Tønnes Sannem Heian 29. november 2012

Ad hoc prosjekter er som en gift for markedsbudsjettet. Det gjelder derfor å sørge for at dosen blir så liten så mulig – samtidig som prosjektet blir gjennomført på en ordentlig måte.

Les mer >

Temaer: markedsstrategi, markedsbudsjett, tips, markedsplan

Nyheter på eget nettsted/blogg/sosiale medier: En sjekkliste

Av Elise Hofmo 12. november 2012

Mange virksomheter har behov for å publisere nyheter jevnlig, men erfaringsmessig er dette et forsømt område på mange nettsteder. Hensikten med denne sjekklisten er å gi ideer til nyhetssaker som kan publiseres på en virksomhets eget nettsted, blogg eller i sosiale medier.

Les mer >

Temaer: sosiale medier, tips, sjekkliste, markedsaktiviteter, blogging

16 fototips til digitale markedsførere

Av Elise Hofmo 7. mai 2012

I dette innlegget gir jeg 16 fototips til digitale markedsførere som ønsker å løfte det visuelle inntrykket i sine digitale kanaler.

Les mer >

Temaer: kampanje, tips, foto, bildebehandling

QR-kode på visittkort?

Av Elise Hofmo 27. mars 2012

Hva må du tenke på når du skal bruke QR-kode på visittkortet? I dette innlegget får du en innføring.

Les mer >

Temaer: tips, design

Sjekkliste: Bør du ha en Facebookside?

Av Ramona Zachariassen 26. august 2011

At “alle andre er der” er strengt talt ikke en god nok grunn til å sette opp en Facebookside for bedriften du jobber i. Jeg har derfor laget en sjekkliste, for at du kan bli sikker på at det å opprette en Facebookside er en strategisk riktig beslutning.

Les mer >

Temaer: sosiale medier, tips, sjekkliste, strategi, Facebook, bedrift

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle