<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1647735548808473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ordene som bygger troverdighet og gir flere leads

Av Magne Henriksen 20. april 2017

”What are words” – du kjenner sikkert sangtittelen fra den amerikanske artisten Chris Medina. Hvilke ord er det som betyr noe for kundene dine? Hva slags blogginnhold gir deg leads og salg? Det viktigste av alt: Du må vise med handling at du gjør det du skriver. 

Les mer >

Temaer: blogging, leadsgenerering, innhold

3 lønnsomme tips til leadsgenerering via Facebook

Av Cecilie Henriksen 31. januar 2017

Facebook er et ypperlig verktøy for å generere leads. Statistikk fra 2013 viste at 78 % av små bedrifter fikk minst en fjerdedel av sine nye kunder gjennom sosiale medier.

Les mer >

Temaer: Facebook, leadsgenerering

Leadsgenerering for dummies

Av Hanne Sofie Hammer 18. oktober 2016

La oss snakke om leads. Jeg vet, vi markedsførere strør rundt oss med engelske fagord og akronymer til den store gullmedaljen. Jeg prøver ikke å forvirre deg, men i mangel av en god norsk oversettelse, har ordet lead blitt adoptert av den norske faglitteraturen. I dette blogginnlegget får du en grunnleggende gjennomgang av hva et lead er, og hvorfor vi trenger å snakke om det.

Les mer >

Temaer: leadsgenerering

Leadsgenerering og salgsoppfølging: Bruker du tid på feil leads?

Av Stig Hammer 24. mai 2016

Mange bedrifter bruker mye tid på å følge opp henvendelser som ikke fører til salg. Det har to negative konsekvenser: For det første kaster du bort tid og penger på dyr salgsoppfølging som ikke gir deg noe tilbake. For det andre får du mindre tid å bruke på dem som du har god sannsynlighet for å selge til. Hvordan kan denne uheldige balansen unngås?

Les mer >

Temaer: salg, digital markedsføring, salgsprosess, leadsgenerering

5 tips til B2B leadsgenerering

Av Jonas Bjørnstad 24. mars 2016

De fleste salgs- og markedsfolk som jobber i bedriftsmarkedet (Business To Business) er avhengige av å skaffe nye kunder. Her er fem områder du kan jobbe med for å øke tilfanget av leads til bedriften din.

Les mer >

Temaer: leadsgenerering

Weben din må generere leads. Gjør den ikke det? Her er oppskriften!

Av Fred Stave 23. februar 2016

Mange websider ser flotte ut, men mangler et strategisk fundament - noe som gjør dem helt ubrukelige i en kommersiell sammenheng. I dette blogginnlegget vil jeg fortelle deg hvordan du kan skape en leadsgenererende webside som gir langt bedre avkastning enn tradisjonelle websider. Du kan starte i dag med disse 5 enkle trinnene.

Les mer >

Temaer: webstrategi, konvertering, leadsgenerering

Strategisk ledelse av bedrifter med leadsgenerering som forretningsmål

Av Tore Berntsen 18. februar 2016

God ledelse er strategisk ledelse. Og for å være en strategisk leder må du vite hva som kreves av deg for å lykkes i en digital økonomi. I dette innlegget argumenterer jeg for hvorfor leadsgenerering er det viktigste av alle viktige emner du som toppleder bør ha på blokken din. 

Les mer >

Temaer: strategi, leadsgenerering, ledelse

Hvordan lage en markedsplan som hjelper deg å generere leads

Av Jonas Bjørnstad 14. januar 2016

Disse 12 tiltakene bør du seriøst vurdere å ta inn i markedsplanen din hvis målet ditt er å generere leads til salgsavdelingen. 

Les mer >

Temaer: markedsplan, leadsgenerering

Salgssjefen forteller: Hvordan vi fikk flere nye kunder og økt salg

Av Lars Hansen 21. juli 2015

Hvordan få flere nye kunder og øke salget? Det er spørsmål som kverner i hodet på de fleste salgssjefer, og som jeg selv har brukt en del tid på. Men, etter at vi sluttet med cold-calling og begynte med inbound marketing, har min hverdag som salgssjef blitt radikalt forandret. 

Les mer >

Temaer: leadsgenerering

5 forskjellige tiltak som kan øke salget når pilene peker nedover

Av Tore Berntsen 9. juli 2015

Dette innlegget er skrevet med tanke på deg som er salgsansvarlig eller daglig leder i en konkurranseutsatt privat virksomhet.

Les mer >

Temaer: salg, leadsgenerering

Hva er et lead, og hva er et prospect?

Av Erlend Førsund 12. mai 2015

Snakker ikke salg og marked samme språk? Lurer du fremdeles på forskjellen mellom et lead og et prospect, eller hva det i det hele tatt er? Dette er det ultimate blogginnlegget som en gang for alle vil slå fast definisjonen av leads og prospects.

Les mer >

Temaer: leadsgenerering

Webstrategi: Sett konkrete mål for hjemmesiden

Av Stig Hammer 23. april 2015

Alle strategier begynner med klare og tydelige mål. I webstrategi er det fire dimensjoner av dette:

  1. Avklar hvilken rolle nettstedet skal spille - i salgs- og kjøpsprosessen - i kundelivsløpet
  2. Definer hovedmål
  3. Bryt hovedmålene opp i flere delmål
  4. Legg til rette for måling
Les mer >

Temaer: webstrategi, konvertering, leadsgenerering

Hvorfor salgsavdelingen ikke bør drive med cold-calling

Av Stig Hammer 2. mars 2015

Cold-calling er når en selger tar kontakt med en potensiell kunde over telefon, uten at det finnes en relasjon på forhånd, og det er selgeren og ikke kunden som tar initiativ til kontakt. Hvis dette er din viktigste metode for å skape nye salgsmuligheter, bør du vurdere din salgsstrategi på nytt. Det er minst fire grunner til det:

Les mer >

Temaer: salg, leadsgenerering

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk www.markedspartner.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle