<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1647735548808473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sjekkliste: Lage en e-bok? Dette må du tenke på!

Av Elise Hofmo 19. januar 2017

Du har fått ansvar for den nye e-boken bedriften din ønsker, og er full av gode idéer. Men hvor skal du begynne? Hva bør du ta stilling til, og hvilke elementer består en e-bok av? Her får du en sjekkliste.

Les mer >

Temaer: content marketing, innholdsproduksjon, e-bok

96 % som besøker hjemmesiden din er ikke klare til å kjøpe. Hva gjør du med det?

Av Stig Hammer 10. november 2016

Studier viser at kun 4 prosent av de som besøker nettstedet ditt, er klare til å kjøpe akkurat der og da. Hva er din plan for å vise de resterende 96 prosentene at du har noe å tilby dem også? 

Les mer >

Temaer: inbound marketing, webstrategi, innholdsstrategi, content marketing, innholdsmarkedsføring, kjøpsprosess

Hvorfor din CEO ikke bryr seg om innholdsmarkedsføring

Av Hanne Sofie Hammer 4. oktober 2016

Får du ikke klarsignal fra din CEO til å investere i innholdsmarkedsføring? Usikker på hvordan du skal kommunisere fordelene? Forsøk å sette deg i hans posisjon, og du vil forstå hvorfor han ikke bryr seg om innholdsmarkedsføring - ennå. 

Les mer >

Temaer: innholdsstrategi, content marketing, innholdsmarkedsføring

Webredaktørens 7 største tidstyver

Av Anett Gunnerud 22. september 2016

En kollega ringer deg for å fortelle at du må legge ut en nyhet raskt og at det helst skulle vært gjort i går. Du får ikke gjort noe med tiden som har gått, men du skal selvsagt klare å få ut nyheten raskt. Eller… gjør du?

Les mer >

Temaer: content marketing, innholdsmarkedsføring, innhold

Content marketing: Hvordan bygge et publikum

Av Erlend Førsund 15. september 2016

Suksess innen inbound- og content marketing avhenger av om du klarer å bygge (og å holde på) et publikum: Abonnenter som føler at innholdet ditt tilfører dem verdi og som blir eksponert for det på regelmessig basis. 

Les mer >

Temaer: content marketing

Digital markedsføring for dummies

Av Geir Andreas Kirkeberg 4. august 2016

Marketing er et område som alltid er i endring. Nye moteord dukker stadig opp, og som leder kan det være utfordrende å henge med i svingene når markedssjefen forteller om den digitale markedsstrategien. I dette innlegget vil du lære om fem trender og begreper du bør vite om før neste møte med markedssjefen. 

Les mer >

Temaer: digital markedsføring, content marketing, digital markedsstrategi

Innholdsmarkedsføring har reformert digital markedsføring og salg

Av Erlend Førsund 7. juli 2016

Fram til rundt 2012 hadde SEO-byråene omtrent monopol på oppskriften til å bli funnet på Google, og dermed løsningen på hvordan øke trafikk og salg. Mange var like flinke på å selge SEO-avtaler til blåøyde markedssjefer som dominikanermunkene var på å selge avlat på 1500-tallet. Men så kom content og inbound marketing og reformerte digital markedsføring og salg. Så er du fremdeles ikke reformert, bør du lese dette blogginnlegget.

Les mer >

Temaer: content marketing, innholdsmarkedsføring

7 typer content marketing som konverterer

Av Erlend Førsund 23. juni 2016

Ett av kriteriene for å lykkes med innholdsmarkedsføring, content marketing eller inbound marketing er at du konverterer lesere til leads. For å gjøre det, trenger du et incentiv. Vi kaller det et innholdstilbud. Her presenterer jeg syv ulike innholdstilbud du kan bruke for å starte å generere leads fra din blogg eller nettsted.

Les mer >

Temaer: content marketing, konvertering

Tre ting Grunnloven kan lære oss om innholdsmarkedsføring

Av Erlend Førsund 17. mai 2016

Innholdsmarkedsføring var neppe et begrep da Eidsvollsmennene samlet seg for å forfatte og vedta Norges Grunnlov i 1814. Men mer enn 80 år tidligere brukte en av USAs landsfedre, Benjamin Franklin, innhold for å markedsføre sin egen bedrift. I dette innlegget har jeg hentet fram tre paragrafer fra vår egen konstitusjon som inneholder prinsipper vi kan lære av som digitale markedsførere. 

Les mer >

Temaer: content marketing, innholdsmarkedsføring

Slik kan native annonsering booste din leadsgenerering

Av Ole Martin Kristiansen 11. februar 2016

Slik kan du benytte native annonsering til leadsgenerering i kombinasjon med en satsning på content- eller inbound marketing.

Les mer >

Temaer: content marketing, native advertising

Fire fordeler med innholdsmarkedsføring som enhver CEO bør vite om

Av Erlend Førsund 12. januar 2016

Innholdsmarkedsføring (eng. content marketing) er i vinden som aldri før. Her er fire ting du som toppleder bør vite om denne raskt voksende markedsføringstrenden.

Les mer >

Temaer: content marketing

Hvordan skrive 104 gode innlegg på firmabloggen på ett år?

Av Erlend Førsund 15. desember 2015

"Ja, vi tror på at content marketing og inbound marketing virker ... men hvordan i all verden skal vi få produsert alt innholdet som kreves til firmabloggen?" Kjenner du deg igjen i dette utsagnet, vil dette blogginnlegget forhåpentligvis lette på byrden.

Les mer >

Temaer: content marketing, blogging

Content marketing: Slik definerer du ditt innholdskonsept

Av Erlend Førsund 3. desember 2015

I de fleste forretningsplaner finner man en visjon og en forretningsidé. Visjonen sier noe om bedriftens ambisjoner. Forretningsidéen forteller hvordan man skal nå disse. På samme måte trenger vi et retningsgivende utgangspunkt for vår innholdssatsning.

Les mer >

Temaer: content marketing

Tre veier til økt synlighet på nett. Del 1 av 3: Eide medier

Av Erlend Førsund 23. oktober 2015

Du være synlig på nett for å skape vekst i salg og nye kunder i dag. Og for å bli det må du produsere kvalitetsinnhold som målgruppen opplever som verdifull og nyttig. Men det er ikke bare å bygge den beste musefella og se på at kundene strømmer inn. I denne serien vil jeg se på tre måter du kan gjøre innholdet ditt synlig for dine potensielle kunder. Vi starter med dine egne eide digitale kanaler.

Les mer >

Temaer: content marketing, søkemotoroptimalisering

Hva er forskjellen på content marketing og inbound marketing?

Av Erlend Førsund 2. oktober 2015

Et spørsmål jeg ofte hører er: "Hva er egentlig forskjellen på content marketing og inbound marketing?" I dette innlegget prøver jeg å gi en enkel forklaring på dette.

Les mer >

Temaer: inbound marketing, content marketing

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk www.markedspartner.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle