Kan lekkert design ødelegge konverteringen på dine nettsider?

Av Lise Lippert 20. juli 2021 | 4 minutter lesetid

 

Som digital designer er man opptatt av godt design, enten det er på en annonse, blogg eller nettside. Men til tider ser man at ønsket utforming på nettsider overgår formålet og man forhindrer optimal konvertering.

Les mer ›

Temaer: konvertering, design, nettside, økt konvertering

Dette bør alle markedsførere kunne i Photoshop

Av Elise Hofmo 13. september 2018 | 5 minutter lesetid

 

Et bilderedigeringsprogram som Photoshop åpner for utallige muligheter, som kan gjøre hverdagen din som markedsfører både enklere og morsommere. Men hvor skal du starte?

Les mer ›

Temaer: design

5 designprinsipper markedsførere bør kunne

Av Elise Hofmo 19. juli 2018 | 5 minutter lesetid

 

Vi bombarderes av visuelle inntrykk hver dag, men likevel er vi ikke likegyldige til hvordan ting ser ut. Som markedsfører bør du ha et forhold til hvordan bedriften din tar seg ut, og bidra til at dere fremstår som attraktive og profesjonelle. Her er fem designprinsipper du bør vite om.

Les mer ›

Temaer: markedsføring, design

Hvordan designe landingssider som gir en høy konverteringsgrad

Av Ben Davidson 21. desember 2015 | 3 minutter lesetid

Poenget med en landingsside er å overtale en bruker til å foreta en bestemt handling knyttet til et konkret forretningsmål. Vi kan oppnå dette ved å ta i bruk bestemte designprinsipper. Vi kaller det Conversion Centered Design (CCD) - en prosess som leder brukeren frem til ønsket utført handling. Vi bruker da overbevisende design og psykologiske triggere som verktøy til å øke konverteringsgraden.

Les mer ›

Temaer: konvertering, design

Arbeidsuke hos MarkedsPartner

Av Elise Hofmo 24. mai 2013 | 2 minutter lesetid

Denne uken har vi hatt besøk av Vilde Marie Kingsrød, som er elev i 9. klasse. Hun ville bruke arbeidsuken sin på å finne ut mer om hvordan det er å jobbe i et byrå som MarkedsPartner.

Les mer ›

Temaer: design

QR-kode på visittkort?

Av Elise Hofmo 27. mars 2012 | 2 minutter lesetid

 

Hva må du tenke på når du skal bruke QR-kode på visittkortet? I dette innlegget får du en innføring.

Les mer ›

Temaer: tips, design

Fungerer nyhetsbrevet ditt som det skal?

Av Elise Hofmo 9. mars 2012 | 3 minutter lesetid

 

Et nyhetsbrev som er riktig gjennomført kan være en utmerket kanal for å kommunisere ditt budskap. Så sørg for å styre unna de verste fallgruvene!

Les mer ›

Temaer: markedsføring, kommunikasjon, design, strategi, bedrift

Visualisér budskapet ditt

Av Elise Hofmo 18. oktober 2011 | 3 minutter lesetid

 

Firmaets forretningsidé, en beskjed til elektrikeren eller handleliste til dagens middag. Daglig kommuniserer vi drøssevis med budskap til mennesker omkring oss, med mål om at det viktigste skal feste seg. I mange sammenhenger kan det hjelpe å visualisere det som skal formidles. Men hvor hardt bør vi egentlig ta i?

Les mer ›

Temaer: kommunikasjon, design

Grunnleggende om bildeformater til bruk på web

Av Elise Hofmo 16. september 2011 | 2 minutter lesetid

 

Bilder utgjør en betydelig del av alle gode nettsider. Bilder fanger oppmerksomheten, beskriver temaet og skaper interesse for å lese teksten som følger med. Hva som kjennetegner de gode bildene på nettet er et stort tema, men i dette innlegget skal vi ta for oss bildenes format og forklare hvorfor dette er betydningsfullt.

Les mer ›

Temaer: foto, bildebehandling, design

Visuell design for web: Det femte elementet?

Av Birger Patrick 23. juni 2011 | 2 minutter lesetid

 

Webdesigner het det i "gamle dager" (dvs for et par-fem år siden). Egentlig er den betegnelsen fortsatt riktig, men fordi web er så mye mer enn å photoshoppe en plakat, har det forgrenet seg ut en mengde fagområder. Det florerer av fagutrykk. Det meste er viktig - noe er garantert forbigående trender. Mye er hypotesebasert, og begrep og tanker kan snu seg over natten fordi man oppdager noe nytt, en ny gadget kommer ut og så videre. Det er én ting jeg sjelden ser diskutert, men som betyr mye for meg.

Les mer ›

Temaer: design

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no, hubspotbloggen.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle