Hvordan nå bloggabonnenter som ikke leser e-postene dine

Av Siri Enoksen 31. august 2021 | 4 minutter lesetid

Har du en firmablogg med x antall abonnenter, ser du sannsynligvis at en stor andel ikke leser eller klikker i e-postene du sender. Hvordan vinner du tilbake oppmerksomheten til disse personene som du jobbet så hardt for å skaffe?

Les mer ›

Temaer: blogging, blogg, e-postmarkedsføring, epost, bedriftsblogg

Hvilken bloggplattform er best?

Av Cecilie Henriksen 23. august 2018 | 6 minutter lesetid

Planlegger du å starte en bedriftsblogg, men er usikker på hvilken plattform du skal velge? Det er mange alternativer der ute og ikke alltid så lett å skaffe seg oversikt. I dette blogginnlegget går jeg gjennom noen populære alternativer som forhåpentligvis vil gjøre valget ditt enklere.

Les mer ›

Temaer: HubSpot, blogg, wordpress, bedriftsblogg

Hvordan velge bilde til ditt neste blogginnlegg

Av Elise Hofmo 19. oktober 2017 | 4 minutter lesetid

Alle blogginnlegg på firmabloggen bør ha et toppbilde (også kalt featured image) for å tiltrekke potensielle leseres oppmerksomhet – og holde på den. Her er de seks viktigste tingene du bør ta med i vurderingen når du skal velge bilde.

Les mer ›

Temaer: bildebehandling, blogg

Hva B2B-bloggere kan lære av NTB-tabben "Kongen er død"

Av Hanne Sofie Hammer 3. oktober 2017 | 4 minutter lesetid

Faksimile: NRK.no

I slutten av september i år gikk det ut en nyhetsmelding fra NTB om at Kong Harald er død. Slottet kunne på sin side melde at ingenting var galt med Kongens helsetilstand, og NTBs kjempefiasko var et faktum. Den feilaktige publiseringen av Kongens nekrolog skyldtes sannsynligvis en teknisk feil i NTBs system under rutinemessige oppdateringer av saken.

Les mer ›

Temaer: B2B, blogging, blogg

5 statistiske fakta om blogging enhver bedriftsleder bør vite om

Av Irene Fossen 9. mai 2017 | 5 minutter lesetid

Fortsatt finnes det bedriftsledere som rynker på nesa når de hører ordet "blogging". Skeptikere som henger igjen i myten om at blogger bare er dagbøker på nett for husmødre og unge håpefulle. Om du selv er i denne kategorien, eller om du er en markedsfører som sliter med å bli hørt av sjefen, så trenger du noen harde fakta om firmablogging. De får du her.

Les mer ›

Temaer: blogging, innhold, blogg

Hvordan starte en blogg til din bedrift? Her er hjelpen du trenger for å komme i gang

Av Espen Nordal 28. februar 2017 | 4 minutter lesetid

Er du blant dem som har utsatt å etablere en firmablogg fordi arbeidet virker overveldende? Da skal du lese denne artikkelen. Endel forarbeid må til, men følger du denne lista med tips og ressurser blir du publisist raskere enn du hadde forestilt deg.

Les mer ›

Temaer: blogging, blogg

Nytt nettsted? Fordeler og ulemper med å bruke WordPress

Av Lars-Erik Aabech 19. mai 2016 | 4 minutter lesetid

Å skulle skaffe seg et nytt nettsted eller blogg kan være en utfordrende oppgave. Det finnes veldig mange tjenester og systemer der ute, og de kan koste alt fra ingenting til flere millioner. En av de mest brukte løsningene for blogg, og også ordinære nettsteder, er WordPress. Men er det det riktige valget for deg?

Les mer ›

Temaer: webutvikling, cms, blogg, umbraco, wordpress

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle