Hvordan velge bilde til ditt neste blogginnlegg

Av Elise Hofmo 19. oktober 2017

Alle blogginnlegg på firmabloggen bør ha et toppbilde (også kalt featured image) for å tiltrekke potensielle leseres oppmerksomhet – og holde på den. Her er de seks viktigste tingene du bør ta med i vurderingen når du skal velge bilde.

Les mer >

Temaer: bildebehandling, blogg

5 gratis bilderessurser som øker brukeropplevelsen på nettsidene

Av Ben Davidson 21. januar 2016

Ønsker du å styrke brukeropplevelsen på nettsidene dine? Det er vel kjent at det å bruke bilder i innholdet ditt kan forbedre engasjement og delinger, spesielt i sosiale medier. De kan fremkalle følelser, fortelle historier og formidle budskapet ditt mye raskere enn ord. 

Les mer >

Temaer: bildebehandling

16 fototips til digitale markedsførere

Av Elise Hofmo 7. mai 2012

I dette innlegget gir jeg 16 fototips til digitale markedsførere som ønsker å løfte det visuelle inntrykket i sine digitale kanaler.

Les mer >

Temaer: kampanje, tips, foto, bildebehandling

Grunnleggende om bildeformater til bruk på web

Av Elise Hofmo 16. september 2011

Bilder utgjør en betydelig del av alle gode nettsider. Bilder fanger oppmerksomheten, beskriver temaet og skaper interesse for å lese teksten som følger med. Hva som kjennetegner de gode bildene på nettet er et stort tema, men i dette innlegget skal vi ta for oss bildenes format og forklare hvorfor dette er betydningsfullt.

Les mer >

Temaer: foto, bildebehandling, design

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle