VIDEO: Slik får salgsdirektøren mer ut av selgerne sine

Lars1-707769-edited

 

Hvordan kan du som salgsdirektør eller toppleder få mer ut av selgerne dine? Inbound sales, social selling, og sales and marketing alignment er stikkord i foredraget til Lars.

En av de tingene som kjennetegner vår tidsalder er den utrolig gode tilgangen vi har på enorme mengder informasjon. Vi går rundt med et uendelig leksikon i lomma, i form av en mobiltelefon. Det har fått konsekvenser for hvordan vi kjøper ting. Vi stoler gjerne mer på oss selv enn vi gjør på selgere fordi vi kan tilegne oss all den informasjonen vi mener er relevant. Som kunder er vi også mindre lojale enn før. Det er enkelt å orientere seg om nye leverandører og bytte over nett.

Det betyr at selgere er nødt til å treffe målgruppen sin mye før de kommer for å gjennomføre et kjøp. De må være tilstede og gi informasjon over nettet gjennom hele kjøpsprosessen.

I dette foredraget snakker Lars om:

  • Samordning av markeds- og salgsprosessene i et selskap.
  • Viktige prinsipper for å lykkes med salg.
  • Social selling.

Foredraget ble holdt på Inbound-dagen 2018, 14. mars 2018.Last ned gratis veiviser:  Slik etablerer du en digital salgs- og markedsstrategi 

Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund jobbet som innholdsrådgiver og markedssjef i Markedspartner fra 2015-2021. Han er utdannet ved BI og NHH og har blogget om markedsføring og digitalisering på sin egen blogg.