Digital markedsføring og salg som skaper vekst

En blogg fra Markedspartner

Blogginnlegg om retargeting

Google introduserer Topics API som sin neste Cookies-erstatning

De siste årene har Google brukt de mye omtalte tredjepartcookiesene for å spore brukerene sine. Google har satt seg som mål å fjerne disse småkakene innen 2023. Prosessen er i gang når vi nå blir introdusert til Topics API.

10 ofte stilte spørsmål om digital markedsføring

Den digitale utviklingen har gitt helt nye muligheter som ikke fantes bare for 5 år siden og som er så attraktive at de ikke kan overses:

- Hvorfor fikk akkurat jeg se denne annonsen? [retargeting]

Har du sett en annonse som treffer deg nesten for godt, enten det går på budskap eller timing? Da er det naturlig å stille seg spørsmålet fra overskriften. Sjansen for at det var et slumpetreff er liten. La oss se på mulige årsaker.

Annonsering på nett med kirurgisk presisjon: Slik lykkes du

Leadsgenererende bedrifter bør bruke retargeting som en del av sin digitale markedsplan. Med denne typen annonsering på nett treffer du målgruppen din bedre, får høyere konverteringsrater og mer for hver krone investert. I dette innlegget får du ...

Hva er retargeting, og hvorfor bør du ta det i bruk?

Har du noen gang lagt merke til at annonser for en webside du nylig har besøkt begynner å poppe opp over alt på nettet? Det kalles retargeting (RT), og det virker faktisk!

Se flere av våre blogger