Digital markedsføring og salg som skaper vekst

En blogg fra Markedspartner

Blogginnlegg om kampanje

Fra annonsekampanje til markedsføringsmotor

På flere områder i bedriftenes hverdag har det gjennom de siste tiårene blitt utviklet «beste praksis» som er blitt forbedret over tid, og som etter hvert har blitt til allment anerkjente metoder og standarder: «Slik gjør du det bare». Eksempler på ...

Hvem sa at bannerannonsering ikke fungerer?

De fleste som har forsøkt bannerannonsering i ordets tradisjonelle betydning kjenner til utfordringene med å skape oppmerksomhet, nå de riktige kontaktene og ikke minst stimulere til handling.

Kom tidligere inn i kundens kjøpsprosess med smart markedsføring

Lett tilgjengelig informasjon på internett har gjort at mange bedrifter opplever at kundene tar kontakt på et senere stadium i sin kjøpsprosess enn kun for få år siden. Dette gjelder for bedriftsmarkeder så vel som i forbrukermarkeder. Det er i ...

Markedssjef: Styrer du kundeopplevelsen?

Min opplevelse av å være kunde hos deg er et resultat av den reisen du tar meg med på. Spørsmålet er: - Har du kontroll?

16 fototips til digitale markedsførere

I dette innlegget gir jeg 16 fototips til digitale markedsførere som ønsker å løfte det visuelle inntrykket i sine digitale kanaler.

Hva er sosial skanning?

Smarttelefoner gir økte muligheter for påvirkning i markedskommunikasjon. I denne artikkelen skal vi forsøke å gi et inntrykk av mulighetene i sosial skanning ved hjelp av mobiltelefon.

Se flere av våre blogger