Videorapport fra INBOUND-konferansen dag 4

 

I siste videorapport fra INBOUND 2017, intervjuer vi markedssjef i Borregaard, Mats Hjørnevik, daglig leder i MarkedsPartner, Tore Berntsen og en rekke andre MarkedsPartner-folk. Noen stikkord er ny markedsføringsteknologi, chatboter, nye måter å tenke innhold på og account based marketing. 

(Se også rapport fra dag 1, dag 2 og dag 3.)

Magne Henriksen og Espen Nordal oppsummerer fra Omni Parker House i Boston:

 

 

Mats Hjørnevik, markedssjef i Borregaard besøkte INBOUND for første gang og trekker bl.a. frem sales and marketing alignment som ett av favorittemaene fra konferansen (vi beklager at lyden blir borte i noen sekunder):

Gründer og leder for forretningsrådgivning, Stig Hammer og daglig leder Tore Berntsen oppsummerer sine inntrykk fra konferansen og da spesielt med tanke på HubSpot, som nå er et komplett økosystem for både marketing, salg og kundeservice.  

 

 

Nadia Aurdal er senior inbound marketing-konsulent i MarkedsPartner og deler her en besnærende tanke fra en av sesjonene på konferansen: "Drep PDF-en":

Markedssjef Erlend Førsund deler noen refleksjoner rundt innhold og illustrerer mulighetene med messaging ut fra et egetopplevd scenario, da han landet i Boston uten mobildekning:

 
Forretningsrådgiver Geir S. Nodland reflekterer rundt det han kaller "inbound marketing 2.0" og tar frem account based marketing og messaging som to temaer han har blitt spesielt fascinert av:
 
 
Salgssjef Lars Hansens budskap til selgere er at de må bli bedre på å forstå og ta i bruk teknologi for å skape seg konkurransefortrinn, men de er også totalt avhengige av et godt samarbeid med markedsavdelingen: 
 
 
Forretningsrådgiver Marius Torjusen reflekterer rundt Google og hvordan toppledelsen må forholde seg til verdens største søkemotor:
 
 

Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing

Magne Henriksen's photo

Av: Magne Henriksen

Magne var leder avdelingen for kommunikasjon og innhold i Markedspartner. Med over 20 års erfaring fra ulike redaksjoner har han gitt et verdifullt bidrag til at MarkedsPartner leverer innhold som gjør seg bemerket hos våre kunder. Uten godt innhold som kler opp kundereisen vil du ikke oppnå suksess. Vi strever etter å være nasjonalt ledende og levere kvalitetsinnhold som gir effekt både på kort og på lang sikt for kundene.