Mest lest på Inboundbloggen første halvår

Av Erlend Førsund 28. juni 2018 | 5 minutter lesetid

Marius Torjusen - mest leste blogger på Inboundbloggen første halvår 2018

Hva trigget leserne våre mest første halvår 2018? Ifølge statistikken var det forretningsrådgiver Marius Torjusens dønn ærlige blogginnlegg om hvordan han tapte et salg på målstreken som stakk av med førsteplassen. 

En god overskrift er alfa og omega for å dra lesere. Vinneren av vår uformelle bloggkåring for første halvår på Inboundbloggen, Marius Torjusen, har nok fått god trening som influencer og blogger på Bukkefall

Jeg gjorde et lite videoinnslag på sparket med Marius, for å se om han er like slagkraftig i film- som i tekstformat. Videoen er tekstet med appen Clips og laget på mobil, med de begrensninger det har, så beklager at teksten løper litt løpsk på slutten:

Her følger oversikten over de fem mest leste blogginnleggene som er publisert så langt i 2018, med mine kommentarer.

Merk at vi ikke tar med blogginnlegg fra 2017 og bakover og heller ikke republiseringer av eldre artikler, selv om mange av dem også troner høyt på den totale statistikken.

1. I dag tapte jeg et salg på målstreken - helt unødvendig!

Forfatter: Marius Torjusen, senior forretningsrådgiver (se bio) 

Dette blogginnlegg ble opprinnelig skrevet som en evaluering etter et tapt salg. Men Marius syntes det hadde såpass verdi at han ønsket å dele det i form av et blogginnlegg, og den dønn ærlige approachen viste seg å slå an, fra antall leseøkter å dømme. Ærlighet varer lengst, sier man, og den har kanskje også størst rekkevidde!

Les hele blogginnlegget her »

2. Det aller dummeste du kan gjøre som markedsdirektør i 2018

Forfatter: Marius Torjusen, senior forretningsrådgiver (se bio) 

Det er sjeldent smart å rette pekefingeren mot noen, men tabloide titler funker ofte bra. Som tidligere markedsdirektør er Marius uansett kvalifisert til å skrive dette blogginnlegget, og temaene han dekker burde interessere de fleste markedsførere. 

Les hele blogginnlegget her »

3. Digitalisering: Samarbeid mellom salg og marked gir økte inntekter

Forfatter: Lars Hansen, salgssjef (se bio) 

Som tidligere hockeyspiller på Sparta var Lars Hansen en lynrask goalgetter. Men også en dyktig lagspiller. Lynrask er han fremdeles, og lagtenkningen lever fremdeles i beste velgående. Her deler han råd om hvordan du som leder kan få salg og marked til å spille hverandre bedre, og han kommer også med et kanskje overraskende innspill til hvordan bedrifter bør organisere disse avdelingene.

Les hele blogginnlegget her »

4. Sju ting jeg har lært av å skrive tekst for kunder 

Forfatter: Anneli Setalo, innholdsprodusent (se bio) 

Vår egen Queen of Content, Anneli Setalo, letter på sløret i dette ærlige og lærerike innlegget. Enten du er skrivende selv, ønsker å gjøre mer av det eller sitter på andre siden av bordet som kjøper av innhold, er det både nyttig og interessant å lese om en innholdsprodusents tanker, meninger og erfaringer med å skrive for andre.

Les hele blogginnlegget her »

5. Facebook struper rekkevidden for markedsførere i ny algoritmeendring

Forfatter: Christian Nordhelle, fagspesialist search og online marketing (se bio) 

Når Facebook skrur på motoren sin, er det greit å ha en Facebook-ekspert på huset. Hos oss er det Christian. I dette innlegget deler han sine råd til hva du som markedsfører kan gjøre for å få maksimal uttelling av verdens største sosiale nettverk.

Les hele blogginnlegget her »

6. Hvilke resultater gir inbound marketing?

Forfatter: Erlend Førsund, markedssjef (se bio)

Jeg har vært med på MarkedsPartners inbound-eventyr siden 2014, da vi ble partnere med HubSpot og gikk «all in», og det har vært utrolig lærerik, gøy og utfordrende. I dette innlegget bruker jeg oss som eksempel og viser deg både utfordringene og oppsidene med å satse på inbound marketing, backet opp med data fra vår egen satsning.

Les hele blogginnlegget her »

7. Her får du gratis kurs i digital markedsføring og salg

Forfatter: Maria Pettersson, digitalmarkedsfører (se bio)

Som digitalmarkedsfører (og min nære samarbeidspartner på marketing) holder Maria i svært mye av det du ser komme fra MarkedsPartner: Events, blogger, nyhetsbrev, webinarer, videoer – Maria har som regel en finger med i spillet. I dette innlegget gir hun deg tips om hvordan du kan kurse deg gratis innen digital markedsføring og salg, via HubSpot Academy. For å bli ansatt i MarkedsPartner er det et krav å ha bestått inbound-sertifiseringen deres, og vi oppfordrer også samarbeidspartnere til å ta denne sertifiseringen.  

Les hele blogginnlegget her »

8. Innholdsstrategi: Ønsker du å nå unge mennesker? Her treffer du dem

Forfatter: Espen Nordal, innholdsrådgiver (se bio) 

Espen er innholdsrådgiver med bakgrunn fra reklamebransjen, nærmere bestemt radioreklame, og arbeidet hans har blitt premiert i internasjonale reklamekonkurranser så vel som vår hjemlige Gullblyant. I dette innlegget deler han innsikt fra en rapport om millennials.

Les hele blogginnlegget her »

9. Forskning: Millennials biter ikke på reklame, men følger influencere

Forfatter: Marius Torjusen, senior forretningsrådgiver (se bio) 

Som markedsdirektør gikk Marius «undercover» og ble selv en influencer. I dette innlegget deler han forskningen som ligger til grunn for påstanden om at tradisjonell markedsføring ikke fungerer særlig godt på millennials.

Les hele blogginnlegget her »

10. Seks tips til vellykket e-postmarkedsføring

Forfatter: Erlend Førsund, markedssjef (se bio)

E-post er kanskje ikke så spennende som sosiale medier, men for å nå ut umiddelbart til dine følgere er det fremdeles den mest effektive kanalen. I dette innlegget deler jeg seks tips til hvordan du sikrer god uttelling på din e-postmarkedsføring.

Les hele blogginnlegget her »

 Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing


Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund er markedssjef i MarkedsPartner og innholdsrådgiver. Han er utdannet i markedsføring og språk ved Handelshøyskolen BI og NHH og har 17 års erfaring fra digital markedsføring innen B2B. Erlend har blogget om marketing på sin egen blogg, Markedsheltene.no, siden 2009 og er forfatter av Hvordan lykkes med content marketing.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle