Vis frem dine Twitter-meldinger på LinkedIn

Vet alle dine forretningsforbindelser, kolleger og bekjente at du tvitrer? Med mindre du tvitrer meldinger av utelukkende privat karakter, bør du i hvert fall sørge at dine kontakter på LinkedIn får se hva du tvitrer. Alt du trenger å gjøre er å legge til Twitter-kontoen din på LinkedIn-profil?

Noen åpenbare fordeler med dette: 
 • Blant dine LinkedIn kontakter finnes det sikkert flere personer som kan være interessert i det du tvitrer om.
 • Twitter-meldingene dine vises ikke bare på profilen din, men også i de regelmessige e-post oppdateringene som kontaktene dine mottar.
 • Blant dine Twitter-kontakter er det ganske sikkert et mindretall som viser Twitter-meldingene sine på Linkedin. Det betyr at det er større sjanse for at dine meldinger legges merke til. Det kan til og med være at en person som følger deg på Twitter lettere kan oppdage meldingen din via LinkedIn, enn på sin daglige ”Twitter-sjekk” hvor din melding konkurrerer med hundrevis, ja kanskje tusenvis av andre meldinger.

Last ned gratis e-bok: Influencer marketing - vinn markedsandeler i sosiale medier

 

Slik går du frem for å sette opp en forbindelse mellom din Twitter-konto og Linkedin-profil:

   
 1. På profilsiden din velger du ”+Add a Twitter account”. Etter at du har lagt til
  Twitter-kontoen din her er koblingen på plass.
Legg til Twitter-konto.
  2. På profilsiden din velger du ”Post an update”. Trykk deretter på Twitter-symbolet (se bilde), og velg ”Twitter settings”.
twitter-settings
3. Velg ”Twitter settings”. Jeg foreslår at du setter innstillingene dine som vist under:
twitter-settings-account
Nå vil kun de meldingene du hvor du legger til hashtaggen #in bli vist for LinkedIn kontaktene dine. Det kan være greit å ha en viss siling av hvilke meldinger du promoterer for dine LinkedIn kontakter. Opprettholder du en høy standard øker sjansen for at kontaktene dine fatter interesse for dine meldinger som nå vises som statusoppdateringer. Det samme gjelder ift. antall meldinger. På Linkedin er kvalitet helt klart viktigere en kvantitet.
Lykke til:)
 
Gratis ebok: Influencer marketing Markedsdirektøren som ble en av Norges største influencere
Tønnes Sannem Heian's photo

Av: Tønnes Sannem Heian

Tønnes Sannem Heian er daglig leder i Markedspartner. Han har bakgrunn som forretningsrådgiver og har omfattende erfaring fra strategi, markedsføring og webprosjekter fra en rekke bransjer.