VIDEO: Slik omsatte én selger for 3 millioner kun gjennom LinkedIn

Claes Reitan

 

Claes har jobbet med salg både på telefon og ute i felt, men han har aldri opplevd lignende resultater som etter han utnyttet potensialet som ligger i LinkedIn. I dette foredraget får du høre hvordan Claes omsatte for hele 3 millioner kroner ved å ta i bruk kanalen – på sitt første år i Animer!

Jobben som kunderådgiver i Animer, et firma som produserer animasjonsfilmer, var den første jobben Claes hadde, hvor han ikke tok kalde telefoner. Han jobbet kun gjennom LinkedIn, «mens kollegene sprang som huggerne høner hit og dit», som han forteller i foredraget sitt.

Han startet med hele 42 kontakter på LinkedIn og hadde ett år etter økt kontaktbasen med over 16 000 kontakter, samt bidratt til en salgsomsetning på 3,4 millioner kroner. 

Ønsker du å få konkrete råd til hvordan du kan ta i bruk denne typen «social selling», anbefaler jeg at du hører Claes, som åpent og ærlig deler sine feil og sine beste råd etter en spennende LinkedIn-reise på ett år:


Last ned gratis e-bok:  Inbound sales: Slik tilpasser du deg kundenes digitale kjøpsprosess
Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund jobbet som innholdsrådgiver og markedssjef i Markedspartner fra 2015-2021. Han er utdannet ved BI og NHH og har blogget om markedsføring og digitalisering på sin egen blogg.