Ny rapport: Inbound har blitt en dominerende markedsstrategi

Av Erlend Førsund 12. juni 2018 | 6 minutter lesetid

 

State of Inbound 2018 viser at inbound marketing har blitt en dominerende markedsstrategi både på europeisk og global basis, og at video og SEO står høyt på prioritetslisten for markedsførere. Jeg har lest gjennom rapporten og presenterer her ti interessante funn, som jeg også har tatt meg litt tid til å kommentere.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, State of Inbound

State of Inbound 2017: Her er de seks mest sentrale funnene

Av Maria Pettersson 18. mai 2017 | 5 minutter lesetid

 

Den årlige State of Inbound er nå klar. Den gir deg et innblikk i de viktigste prioteringene og utfordringene bedrifter står ovenfor i dag, samt hvilke trender som vil påvirke måten vi gjør forretninger på. Her er de seks mest sentrale funnene som ble avdekket i årets rapport.  

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, State of Inbound, inbound sales

Salg og markedsføring: Bedriftenes 6 viktigste prioriteringer

Av Erlend Førsund 12. september 2016 | 7 minutter lesetid

 

I dag lanseres den årlige undersøkelsen State of Inbound, og den 65 sider lange rapporten inneholder mange spennende funn som vil være nyttige både for CEO-er og ledere med salgs- og markedsansvar. Her presenterer vi hva som er de viktigste prioritetene for bedriftene når det gjelder salg og markedsføring, og hvordan de kan oppnås.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, markedsføring, salg, State of Inbound

State of Inbound 2015 er klar. Her er de syv viktigste funnene

Av Erlend Førsund 13. oktober 2015 | 3 minutter lesetid

Den årlige State of Inbound er nå klar. Dette er den syvende utgaven av undersøkelsen som tar for seg utbredelse og resultater av inbound marketing over hele verden. Undersøkelsen gjennomføres av HubSpot, og i år har 4 000 markedsførere fra 150 land deltatt. Her er de 7 viktigste funnene.

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, State of Inbound

State of Inbound 2014 - De 6 viktigste funnene

Av Fred Stave 7. april 2015 | 2 minutter lesetid

State of Inbound er en årlig undersøkelse av HubSpot. Tusenvis av markedsførere blir intervjuet om hvordan de praktiserer inbound marketing - kunsten og vitenskapen om å tiltrekke besøkende til bedriftens nettsteder på deres premisser, i motsetning til å avbryte dem med tradisjonell reklame. Her er de seks viktigste trendene som ble avdekket i årets rapport. 

Les mer ›

Temaer: inbound marketing, State of Inbound

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no, hubspotbloggen.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle