Digital markedsføring og salg som skaper vekst

En blogg fra Markedspartner

Blogginnlegg om nyhetsbrev

Tips til hvordan du kan lykkes med dine e-postutsendelser

«Alle» driver med e-postmarkedsføring, men langt ifra alle får de resultatene de ønsker. Det kan være vanskelig å skille seg ut – på den riktige måten. Å skulle trenge seg gjennom spamfilter, og samtidig få mottakeren til å åpne e-posten er ikke ...

Et år senere: Lønnsomme nyhetsbrev og trender på e-post

For litt over et år siden skrev jeg at nyhetsbrev lever i beste velgående – bare du gjør det riktig. La oss se om spådommen stemte. I dette blogginnlegget vil jeg også se nærmere på e-post-trender og hvordan du kan benytte e-post i en helhetlig ...

3 råd som gir din e-postmarkedsføring bedre resultater

I 2019 ble 58% av alle e-poster åpnet på mobilen og trenden er økende ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). Nyhetsbrev er en svært effektiv måte å nå ut til kundene dine på. I dette innlegget deler jeg tre råd til god bruk av e-postmarkedsføring.

E-post til 75 millioner dollar – slik har Morning Brew blitt en suksess

Nyhetsbrevet lever i beste velgående – bare du gjør det riktig. Dette er suksesshistorien til Morning Brew som på kort tid har vokst fra ingen til tre millioner abonnementer.

Hvilke krav bør du stille til ditt nyhetsbrevprogram?

Det finnes mye programvare for utsendelse av nyhetsbrev på e-post. I dette blogginnlegget gir jeg deg noen tips om hvilke krav du må stille til en slik programvare.

Se flere av våre blogger