Video: Slik doblet Interimleder AS omsetningen med inbound marketing

Av Erlend Førsund 10. juli 2018 | 1 minutter lesetid

Video Slik doblet Interimleder AS omsetningen med inbound marketing

Vegard Rooth er adm. direktør i Interimleder, et selskap som leier ut toppledere til næringslivet til kritiske eller akutte situasjoner som omstruktureringer. På Inbound-dagen 2018 fortalte han hvordan de har doblet salgsomsetningen sin ved å satse på inbound marketing.

Rooth er opptatt av performance i lederskap og marketing, og det er nok et gen han har med seg fra sin karriere som toppidrettsutøver. Fulgte du med på friidrett på 90-tallet, husker du kanskje at han i 1992 satte Norges-rekord i innendørs 4x200 meter innendørs stafett, sammen med Aham Okeke, Geir Moen og Stig Morten Løken.

Interimleder AS var en av våre første kunder på inbound marketing, og satset hundre prosent på denne strategien i kombinasjon med HubSpot tilbake i 2015. I dette dønn ærlige og tidvis underholdende foredraget deler han reisen de har gått gjennom de siste tre årene. 

Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing

Temaer: inbound marketing


Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund er markedssjef i MarkedsPartner og innholdsrådgiver. Han er utdannet innen markedskommunikasjon og språk ved Handelshøyskolen BI og NHH, har 16 års erfaring fra digital markedsføring og har blogget om faget på sin egen blogg, Markedsheltene.no, siden 2009. Erlend er forfatter av Hvordan lykkes med content marketing.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Google+

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Er inbound riktig for min virksomhet

Anbefalt for deg

Temaer

Se alle