Video: Slik doblet Interimleder AS omsetningen med inbound marketing

Av Erlend Førsund 10. juli 2018 | 1 minutter lesetid

Video Slik doblet Interimleder AS omsetningen med inbound marketing

Vegard Rooth er adm. direktør i Interimleder, et selskap som leier ut toppledere til næringslivet til kritiske eller akutte situasjoner som omstruktureringer. På Inbound-dagen 2018 fortalte han hvordan de har doblet salgsomsetningen sin ved å satse på inbound marketing.

Rooth er opptatt av performance i lederskap og marketing, og det er nok et gen han har med seg fra sin karriere som toppidrettsutøver. Fulgte du med på friidrett på 90-tallet, husker du kanskje at han i 1992 satte Norges-rekord i innendørs 4x200 meter innendørs stafett, sammen med Aham Okeke, Geir Moen og Stig Morten Løken.

Interimleder AS var en av våre første kunder på inbound marketing, og satset hundre prosent på denne strategien i kombinasjon med HubSpot tilbake i 2015. I dette dønn ærlige og tidvis underholdende foredraget deler han reisen de har gått gjennom de siste tre årene. 

Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing

Temaer: inbound marketing


Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund er markedssjef i MarkedsPartner og innholdsrådgiver. Han er utdannet i markedsføring og språk ved Handelshøyskolen BI og NHH og har 17 års erfaring fra digital markedsføring innen B2B. Erlend har blogget om marketing på sin egen blogg, Markedsheltene.no, siden 2009 og er forfatter av Hvordan lykkes med content marketing.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle