VIDEO: «Account-Based» markedsføring og salg i en B2B inbound-strategi

Av Anneli Setalo 4. september 2018 | 1 minutter lesetid

shutterstock_713626264-399803-edited

 

Få et innblikk i hva Account-Based Marketing er, samt hvordan det henger sammen med, og kan forsterke en inbound-strategi i dette foredraget av Stig Hammer.

Account based marketing snur den tradisjonelle inbound-trakten på hodet. Istedenfor å begynne med å øke trafikk til våre flater, starter vi med å identifisere hvem vi vil selge til, hvem som har potensiale for å kunne kjøpe våre produkter. Akkurat som B2B-selgere alltid har jobbet. Forskjellen nå er at vi har litt andre verktøy. Vi har en bedre og mer effektiv verktøykasse. Dette kan du lære mer om i videoen under. I tillegg vil Stig ta for seg: 

  • Inbound marketing vs account-based marketing
  • ABM på flere nivåer
  • Kundereisen i markedsføring og salg med inbound og ABM
  • Benyttelse av flere rekrutterende trakter

Foredraget ble holdt på Inbound-dagen 2018, 14. mars 2018.

Klar for å utforme en markedsstrategi tilrettelagt dagens digitale verden? Benytt gjerne veiviseren vi har laget.Last ned gratis veiviser:  Slik etablerer du en digital salgs- og markedsstrategi 

Temaer: markedsføring, salg, B2B, markedsdirektør, account-based marketing


Anneli Setalo's photo

Av: Anneli Setalo

Annel jobbet tidligere som digitalmarkedsfører og redaktør i MarkedsPartner. Hun er utdannet innen journalistikk og kreativ skriving fra University of Roehampton og har tidligere jobbet med salg og markedsføring, samt som skribent i flere lokalaviser.

Følg på LinkedIn

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle