HubSpot-nyheter november 2021

Hva er nytt fra HubSpot

 

Operations Hub

#1: Introduserer Operations Hub Enterprise

HubSpot har kommet med en kraftig oppdatering og introduserer nå et helt nytt nivå, Operations Hub Enterprise. Med Enterprise kan du generere tabeller med data. Disse tabellene hjelper alle i bedriften din med å kjøre pålitelige rapporter raskt, og frigjør operasjonsteamet ditt fra ad-hoc-forespørsler.

 Datasets_Header

Meld deg på nyhetsbrev fra HubSpotbloggen.no her >

#2: Deal Sync 

I november lanserte HubSpot Deal Sync, en fantastisk, ny funksjon for datasynkronisering, som kobler salgsmulighetene dine til HubSpot fra tredjeparts CRM. Nå kan du legge til firma- og data om dealen til kontaktinformasjonen din.   

Multi-Hub Updates

#3: Flere detaljerte CSV/Excel-eksportalternativer for blogg 

Eksporter hvilket blogginnlegg du vil med HubSpot sine nye eksportalternativer. Dette er spesielt nyttig hvis du har flere blogger for forskjellige formål, men bare trenger å eksportere en blogg eller noen få innlegg. Denne oppdateringen sikrer at du får en mindre CSV- eller Excel-fil med bare dataene du trenger. 

CMS Hub

#4: Publisering 

Tidligere måtte du avpublisere sidene eller blogginnleggene dine hvis du skulle oppdatere de. Nå kan du oppdatere sider og innlegg du allerede har publisert uten å avpublisere de først. Dette er en oppdatering mange har ventet på! 

Les mer om denne spennende oppdateringen her. 

#5: Mulighet til å importere farger fra ekstern nettside i CMS Hub 

Du nå kan importere fargene fra en ekstern nettside til HubSpot. På denne måten kan du ta med fargene fra nettstedet ditt til HubSpot uten å kopiere fargekoder. Disse fargene skal automatisk vises som favoritter i fargevelgeren. Bare gå til "Account Defaults” of klipp på “Branding” for å begynne. 

Les mer om denne oppdateringen her. 

#6: Pages v3 API

APIs gjør det lettere for utviklere å jobbe med innhold i riktig skala. HubSpot har forbedret Pages API for å gjøre det enklere, samtidig som du har lagt til spesifikke endepunkter for A/B-testing og flerspråklig innholdsadministrasjon.

Les mer om Pages API her. 

#7: HubDB v3 API

HubDB er et datalager som representerer data som rader, kolonner og celler i en tabell, omtrent som et regneark. Du kan bruke HubDB v3 API til å redigere, oppdatere, opprette og lese data i integrasjoner, og til å hente data som skal vises på nettsteder og apper.

Les mer om HubDB v3 API her. 

Sales Hub

#8: Innebygde workflows i sekvensautomatisering

Nå kan du endre hvordan sekvensene dine oppfører seg ved å bygge egendefinerte workflows. 

#9: Send spesifikke møtetidspunkt i e-poster 

Med denne oppdateringen kan du velge og sende et spesifikt tidspunk til kunder. Mottakerne vil kunne godta møtetidspunktet med kun et klikk. 

#10: Tilpass møteutfall

Feltet hvor du kan velger utfall av møtet kan nå tilpasses. Med denne oppdateringen kan du legge til nye felt og slette og redigere eksisterende felt. 

#11: Avlyse og endre møter 

Nå kan kontaktene dine avlyse eller endre et møte de har booket med "Meetings tool". Hvis møtet blir avlyst vil det automatisk oppdateres at begge parter har svart nei og teksten "avlyst" blir lagt til i tittelen. Hvis møte blir flyttet til en annen dag eller et annet klokkeslett blir møtet automatisk flyttet til den nye datoen. 

#12: Rapporter om Call objects og Tracked Terms med samtaleintelligens 

Få umiddelbar innsikt i innholdet i salgssamtalene dine og rapporter om dem ved å spore omtale av nøkkelord du bryr deg om, for eksempel konkurrenter og produktnavn. Denne oppdateringen hjelper deg å finne samtaler av interesse, identifisere muligheter og overvåke trender.

 

tracked terms

#13: Standardiserte tillatelser 

Administratorer må kunne invitere teamet sitt til HubSpot med tilgangsnivået de trenger for å utføre jobben sin på en vellykket måte, men det kan være vanskelig å vite hvilket nivå de ulike brukerne trenger. Når du oppretter en ny bruker, vil administratorer bli presentert med maler med tillatelser som passer hver bruker. 

Klikk her for å lære med om standardiserte tillatelser 

#14: Deaktivering av bruker

Når en bruker slutter i bedriften eller ikke trenger tilgang til HubSpotkontoen lenger, kan brukere med Super Admin-tillatelse deaktivere dem istedenfor å slette dem. Denne oppdateringen gjør så du kan beholde brukerens historie og derfor slippe å miste viktig data. 

#15: Lag kontakter, firma og deals via Slack-integrasjon 

Med denne nye funksjonaliteten kan kunder sørge for at viktig informasjon blir lagret i HubSpot uten å gå ut av Slack. 

 

#16: Filtre for rullerende datoperiode og støtte for regnskapsår i Custom Report Builder

Rullerende dataperiode gjør så du har en oppdatert, løpende oversikt over dataene dine.

I tillegg lar en tilpasset regnskapsårs-visning deg organisere dataene dine basert på definisjonen din bedrift har av hvilken tidsramme som utgjør et "år".

 

Fiscal Year Setting CRB

Service Hub

 

#17: Legg til Custom Head HTML i Knowledge Base-artikler

Det er nå et egendefinert HTML-felt med åpen tekst i "Innstillinger"-fanen i knowledge base-artikler. Du kan bruke dette til å forhindre at bestemte artikler vises i søk.

Kom i gang her!

Det var oppdateringene HubSpot kom med i november. Her var det mye spennende! Jeg personlig setter størst pris på å ikke måtte avpublisere blogginnleggene mine før jeg oppdaterer de. Hvilken oppdatering syns du var den beste?

Følg med på bloggen for flere oppdateringer, tips og triks! 

 

 
Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.