Hva er nytt fra

HubSpot har kommet med mange nye oppdateringer over sommeren. I dette innlegget får du en oppdatering på de viktigste nyhetene.

#1: HubSpot Cms − Slettede filer kan nå gjenopprettes fra papirkurven

HubSpot CMS har kommet med en enkel og grei oppdatering som kan spare deg for mye tid. har du noen sinne klart å slette et dokument ved et uhell? Vi også!

Bare trykk på den nye papirkurv-knappen for å gjenopprette en fil opptil 90 dager etter at den ble slettet.

#2: Eksporter anbefalinger fra SEO Audit Tool

HubSpot sitt nye SEO-revisjonsverktøy lar deg nå eksportere og sende SEO-anbefalinger. Bruk Actions-knappen for å generere en CSV-fil med SEO-anbefalinger.

#3: Geotargeting for Cookie Banner

Du kan nå definere hvilke land du vil at cookie policy-banneret ditt skal vises i. Klikk på "Innstillinger" og deretter "Personvern og samtykke" for å administrere og legge til retningslinjer.

#4: Standardinnstillinger for merker lagt til fargevelgeren

Få lett tilgang til merkevarens standardfarger mens du redigerer innhold. Merkefargene som tidligere ble angitt i merkeinnstillingene, vises nå i fargevelgeren i sideditoren. En enkel oppdatering, men en skikkelig vinner!

standardinnstillinger_for_merker_lagt_til_fargevelgeren_HubSpot

Prioritet for tilbud

Med denne oppdateringen kan du angi oppmerksomhetsnivået som trengs for en avtale. Hvor viktig er den og hvor mye haster den?

1:1 e-postmarkedsføring

Når du bistår potensielle kunder, kan det hende du trenger tilgang til informasjon som er lagret i egendefinerte objektposter. Du kan nå sende e-post fra et tilpasset objekt, slik at du har hele konteksten du trenger mens du skriver meldingen.

1_1_e_post_hubspot

#3: hubspot Marketing Hub − Kampanjer og sekvensdata i Custom Report Builder

Markedsføringsteamet ditt kan nå bygge tilpassede rapporter med kampanje- og sekvensdata. Mål kampanjeytelse og rapporter om viktige beregninger med større letthet og dybde. Salgsteamet kan lage tilpassede rapporter om sekvenshendelser − som åpninger og klikk − for bedre å forstå hvilke sekvenser som har vært mest vellykkede.

kampanjer_og_sekvensdata_i_custom_report_builder_hubspot

#4 hubspot Service Hub − Kunnskapsbase import og eksportforbedringer

Tidligere kunne HubSpot Service Hub-brukere bare importere kunnskapsbase-artikler (KB-artikler) direkte fra fire plattformer: Zendesk, Freshdesk, Helpscout og Intercom. Med denne oppdateringen kan du enkelt migrere til KB fra andre plattformer ved å bruke CSV. CSV betyr også eksport, slik at du også kan migrere KB-innhold mellom forskjellige HubSpot-portaler.

Kunnskapsbase_import_og_eksportforbedringer

Få e-post om tips og triks rundt HubSpot:  Abonner på Hubspotbloggen.no