Hva er nytt fra

Det kom mange HubSpot-oppdateringer over sommeren. I dette innlegget kan du lese om oppdateringene og hvordan de vil gjøre livet ditt enklere. 

#1: OPERATIONS HUB

Company Sync

Gjør synkronisering av HubSpot med CRM - overføring av data, kontakter og mer raskere enn noen gang før. Bruk Company Sync til sømløst å utveksle firmadata mellom HubSpot og alle andre apper som Microsoft Dynamics, Intercom og mer. Når du er i HubSpot kan du bruke disse dataene sammen med resten av CRM -informasjonen til å segmentere, automatisere og rapportere.

#2: CMS HUB

Style fields innenfor tilpassede moduler

Markedsførere kan nå gjøre design- og stilendringer i tilpassede moduler direkte, uten ekstra CSS -støtte fra utviklere.

Redigering av bloggliste

 Denne oppdateringen er enkel, men kraftig for markedsførere. Du kan nå redigere en bloggoppføringsside som alle andre innholdssider i HubSpot. Rediger blogger rett i sideditoren (i stedet for designbehandleren) for å legge til smart innhold, dra og slippe elementer og se sideanalyse når den er publisert.

 

Blog Listing Page Editing-png-1

Child Themes

Denne oppdateringen lar deg lage et undertema basert på det overordnede temaet. Bruk den til å gjøre tilpasninger, legge til JavaScript, CSS og mer uten å endre det overordnede temaet. Eventuelle endringer eller stylinger som utviklere gjør i det overordnede temaet, kan arves og brukes på Child Themes.

Child theme-png

#2 MARKETING HUB 

Lagrede seksjoner på e-post

Du kan nå enkelt lage og lagre seksjoner for gjenbruk i e-postredigeringsprogrammet for markedsføring. Lagre eiendeler som topptekst, bunntekst, brødtekstmoduler og bruk dem igjen.

email

Tilgang til annonsekontoer

Å kjøre flere annonsekontoer i HubSpot betyr at flere team og brukere har tilgang til sensitiv informasjon. Sørg for hvem som har rett tilgang til de riktige kontoene ved å tilordne annonsekontoer etter team og bruker. I Ads -appen kan du nå også filtrere etter team eller bruker for å se tilordnede annonsekontoer.

#3 CRM

SCIM-drevet OKTA-integrasjon

Etter hvert som en virksomhet skaleres, og ansatte går til og fra et selskap, blir brukerstyring stadig mer utfordrende. Hubspot sin nye Okta -integrasjon hjelper administratorer med å opprette, oppdatere eller fjerne brukere sømløst fra HubSpot-kontoen sin direkte fra Okta.

Tilgangsforespørsler

Markedsførere kan be om ytterligere tilgang til eiendeler og verktøy i HubSpot med den nye tilgangsforespørselsfunksjonen. Det er enklere enn noensinne for administratorer å gi tilgang og justere tillatelser.

Revisjonslogging

Som administrator kan du nå eksportere en fullstendig liste over handlinger som er utført i HubSpot, sammen med de tilhørende tidsstemplene.

Import/eksport oversettelser 

Globale kunder kan nå be om en eksportert fil på deres språk, med overskrifter oversatt automatisk. Hvis du importerer en fil med oversatte overskrifter, bestemmer HubSpot hvilken eiendom som skal tilordnes basert på en oversettelse. Funker dette på norsk tro?

#4: SALES HUB 

Gjentagende oppgaver

Den nye funksjonen for gjentagende oppgaver øker salgsrepresentantens effektivitet ved å automatisere oppgaver som hjelper dem å holde seg oppdatert med en kunde. Når du oppretter en oppgave kan du nå sette den til å seg gjenta daglig, ukentlig, månedlig eller med et tilpasset intervall.

Zoomintegrasjon for samtaleintelligens

HubSpot-brukere med Zoom-integrasjonen kan nå utnytte samtaleintelligens. Samtaleintelligens vil automatisk gi transkripsjoner og skyopptak. Denne oppdateringen har tidligere vært i offentlig beta, nå er den offisielt live.

zoom 

Forbedringer av transkripsjonskvalitet for samtaleintelligens

Gi tilbakemelding på kvaliteten på samtaletranskripsjonene, slik at HubSpot kan forbedre kvaliteten på transkripsjonen din fremover. Flagg transkripsjoner som "nyttige" eller "ikke nyttige" og se forbedret funksjonalitet på vilkår som er spesifikke for din bransje.

Oversikt over nye sekvenser

Salgsrepresentanter har nå en ny hjemmeside for sekvenser. Denne oversiktssiden oppsummerer resultatene dine, inkludert listen over kontakter som er registrert i sekvensene dine, klikkfrekvens og mer avansert analyse.

 App Marketplace + juli

I juni introduserte HubSpot App Marketplace. I juli la de til en samling apper for personvern, sikkerhet og kontroll. Dra nytte av informasjonskapsler, kontroller for overholdelse av personvernloven og merkevarebeskyttelse for ekstra datasikkerhet.  

Få e-post om tips og triks rundt HubSpot:  Abonner på Hubspotbloggen.no