HubSpot-nyheter fra Inbound 2023

HubSpot-nyheter fra Inbound 2023

Hvert år arrangerer HubSpot en konferanse som heter Inbound. Vi i Markedspartner er på plass, og kan allerede nå dele noen veldig spennende oppdateringer og nyheter med dere!

Gratis webinar 20. september: Hva er nytt i HubSpot og hvordan kan du bruke det?

Sales Hub får seg en refresh

Sales Hub blir oppdatert med nye funksjoner og tar for alvor posisjonen som av de ledende salgsprogramvarene på markedet. Blant annet blir forecastingen endra bedre, og det kommer nye verktøy som vil hjelpe selgerne å jobbe mer effektivt. Som en del av denne relanseringen er målet til HubSpot å vise at Sales Hub fungerer godt for seg selv, og ikke bare som en add-on. Her har jeg valgt ut de funksjonene jeg syns ser mest spennende ut og gleder meg til å ta i bruk!

Prospecting Workspace: Ny flate for å jobbe med prospektering og leads. Med Workspace blir det lettere for selgere å få oversikt, organisere dagen sin og prioritere salgsaktiviteter. 

 

Leads blir eget objekt: Brukere kan nå opprette leads fra kontakter på samme måte som med deals.

 

A/B testing av sequences: Du kan nå sende to ulike e-poster og få en rapport om ytelse på begge, for å raskt ta beslutninger og optimalisere salgsprosessen.

 

Lead form qualification: Ved å lage regler direkte i HubSpot-skjemaer kan du nå automatisk kvalifisere og omdirigere leads til den rette personen. Ikke nok med det, men du kan også bruke betingede felter til å styre hva slags innhold som vises på takkesiden som et innfylt skjema rutes til.

 

AI Forecasting: Dette nye AI-drevne prognoseverktøyet kan forbedre forcastingen med opp til 95%. Verktøyet tar utgangspunkt i historisk data og justerer prognosene baserte på tidligere resultater.

 

Deal tags: Nå kan du lage deal tags med ulike farger for enkelt å kategorisere deals. Dette gjør det enklere for de som jobber med salg å se hvilke deals de skal prioritere.

 

HubSpot-appen får også en liten refresh. Det er nå mulig å registrere, avregistrere, pause og gjenoppta kontakter fra en sequence. Appen har også fått en AI-assistent som hjelper deg å skrive innhold til e-poster på farten.

 Sales Hub news

 

CRM-plattformen

 

Det blir også noen oppdateringer på CRM-plattformen. Utviklere kan nå bygge CustomUI extensions og features oppå CRM. Det både ser mer integrert ut og virker mer sømløst med CRM. Record page kan også skreddersys i mye høyere grad enn før.


Skjermbilde 2023-09-07 kl. 09.41.15

 

HubSpot AI-assistent

De største og mest spennende oppdateringer dette året kommer kanskje ikke overraksende på AI-fronten. Generativ AI har eksplodert den siste tiden og påvirker hvordan folk jobber, handler og kjøper. Her er noen av de mest spennende AI-nyhetene HubSpot presenterte på Inbound. 

Subject line generator: Som navnet tilsier hjelper Subject line generator deg å lage emnefelt. Den vil lese innholdet i markedsførings-eposten din, og generere tre emnefelt som passer til teksten ­– kun ved å klikke på en knapp!

AI website builder: Med AI webiste builder blir du stilt et spørsmål om bedriften din, så bruker AI denne informasjonen til å bygge en enkel side som passer til bedriften din. (Den lager bare en single page, ikke en hel nettside). Men, fortsatt kult og gjør det enklere å vite hvor du skal starte.

Social copy within a blog: Hjelper markedsførere å generere innlegg til sosiale medier uten å måtte gå ut av bloggverktøyet.

AI content ideas: Med dette verkøyet skal det bli enklere å komme i gang med blogging. Med ChatGPT og nøkkelord fra SemRush lager den ideer til emner, titler, beskrivelser og oppsummeringer.

AI genererte titler og meta descriptions som er SEO-vennlige: en annen ting HubSpot sin nye AI-assistent kan gjøre er å generere titler og metatekster som får deg til å rangere høyere i søkemotorene.

Bildegenerator: AI-assistenten kan også hjelpe deg å lage bilder skreddersydd til temaet du skriver om.

AI-genererte rapporter: Med dette verktøyet kan du lage rapporter kun ved å still ét spørsmål.

AI generert samtaleoppsummering: Alle samtaler på tvers av kanaler kan nå bli oppsummert i kommentarfeltet, så alle kan få med seg hva samtalen handler om uten å lese hver eneste melding.

Landing page creation from Content generation: Det har aldri vært enklere å lage en landingsside! Bruk campaign assistant til å skrive teksten, så klikk for å lage landingssiden din. Det beste av alt er at den er gratis – og tilgjengelig for alle!  

AI-generert tekst til annonser: Lag tekster til LinkedIn og Facebook-annonser med Campaign Assistant. Et klikk og du får tre ulike tekster du kan teste i din neste kampanje.

Les også: HubSpot sin AI-assistent er nå gratis tilgjengelig for alle

HubSpot Payments blir Commerce Hub

For å sørge for at alle forstår at HubSpot tilbyr Commerce-produkter legger de alle de allerede eksisterende funksjonene inn i en ny Hub og kommer med noen forbedringer. Det er nå mulig å lage fakturaer med ulike betalingsmetoder som Paypal, sjekk, bankoverføring osv.

Copy of Screenshot 2023-08-31 at 9.27.05 AM

 

Vil du lære mer? 

Sånn, det var de oppdateringene og nyhetene jeg syns var mest spennende denne gang. Jeg gleder meg spesielt til å teste ut alt det nye AI-verktøyet. Kommenter gjerne hvis det er noe dere syns burde vært med på lista – og stay tuned for flere oppdateringer fra Inbound.

20. september skal vi ha et gratis webinar hvor vi går gjennom de viktigste nyhetene og oppdateringene for å forklare deg hvordan disse kan gjøre hverdagen din enklere. Les mer og meld deg på her 👇💥

New call-to-action

 

 

Roxanna Karlsen's photo

Av: Roxanna Karlsen

Roxanna er digitalrådgiver i Markedspartner. Roxanna kom til oss etter å ha jobbet fire år i AddSecures markedsavdeling i flere forskjellige roller, den seneste som Brand & Content Marketing Manager. Under tiden i AddSecure jobbet hun med strategier for innhold og sosiale medier, inbound marketing og utvikling av selskapets merkevareplattform – for å nevne noe. Hun har også vært innom markedsavdelingen til Atea, reklamebyrået Schjærven, og har i tillegg erfaring fra salg, teknisk support og gullsmedbransjen i New Zealand.