HubSpot Mobile App – om du får jobbabstinens i ferien eller er på reise

HubSpot Mobile App – om du får jobbabstinens i ferien eller er på reise

Mange opplever jobbabstinens eller ha et behov for å følge med på hva som skjer med kunder og leverandører når de ikke er på kontoret. Jeg anbefaler i så fall at du tar i bruk HubSpot Mobile App. Husk; det finnes en app for alt – og denne er mer nyttig for folk på farten enn de fleste andre apper.

Vil du lære mer om HubSpot? Meld deg på HubSpot User Group her!

HubSpot Mobile App er et effektivt verktøy som er gratis for alle med brukertilgang til HubSpot. Den fungerer svært godt for alle som reiser mye i jobb, og kan faktisk bety at du kan la datamaskinen bli hjemme i ferien! Du kan laste ned appen enkelt i App Store eller Google Play.  

Fordeler med HubSpot Mobile App:  

1. Tilgang til viktig informasjon: Med HubSpot Mobile App r du tilgang til viktig informasjon når som helst og hvor som helst. Uansett om du er på stranden, på farten eller borte fra kontoret, kan du enkelt sjekke salgs-, markedsførings- og kundeserviceaktiviteter. 

2. Effektiv kommunikasjon: Appen gir mulighet for effektiv kommunikasjon. Du kan både sende og motta meldinger fra teammedlemmer og kunder. Dette gjør det enkelt å holde seg oppdatert, samarbeide og håndtere kundehenvendelser selv når du er utenfor kontoret. 

3. Administrasjon av oppgaver: HubSpot Mobile App gjør det mulig å administrere og oppdatere oppgaver mens du er på farten. Du kan tildele oppgaver, sette frister, legge til notater og mer, slik at arbeidsflyten kan opprettholdes selv i ferietiden. 


4. Lead- og kundeadministrasjon: Appen lar deg enkelt administrere leads og kunder. Du kan oppdatere kundedetaljer, legge til notater, planlegge møter og samhandle med potensielle kunder, alt fra mobilen. 

5. Analyser og rapporter: HubSpot Mobile App gir deg tilgang til analyser og rapporter om salg, markedsføring og kundeservice. Dette gjør det mulig å overvåke kampanjer, salgsprogresjon og viktige måleparametere mens du er på ferie. Det er også mulig å gjøre justeringer om nødvendig. 

6. Når du plutselig kommer på noe viktig som krever oppfølging, eller en god idé: lag et enkelt notat eller en oppgave i HubSpot Mobile App. Appen fungerer også med f.eks. Siri og Google Assistant. Du kan lese inn en melding som transkriberes til et notat. Tale til tekst – effektivt og enkelt – direkte på rett kontaktperson og rett selskap.  

Samlet sett gjør HubSpot Mobile App det mulig for deg å opprettholde produktivitet og effektivitet uansett hvor du er. Den gir tilgang til viktig informasjon, muliggjør kommunikasjon, oppgaveadministrasjon, lead- og kundeadministrasjon, samt analyser og rapporter - alt på ett sted og tilgjengelig mobilen.   

HubSpot Mobile App vil neppe overta fullstendig for webversjon på desktop, men kan bidra til å forenkle hverdagen. Det er viktig å bruke rett verktøy til å løse en oppgave, så neste gang du sitter bak rattet i bilen og tenker «jeg skal bare sende en e-post eller lage et notat» anbefaler jeg deg heller å lese inn budskapet og ha fokus på trafikken. Når du parkerer bilen, kan du laste ned HubSpot Mobile App for å fullføre oppgaven.  

Samtidig vil jeg oppfordre deg til å logge ut og logge av i ferietiden, sette på fraværsassistent og nyte tiden med dine nærmeste! Om du får en genial idé når du er på stranden, les den inn og legg til som et notat direkte i HubSpot Mobile App med påminnelse når du er tilbake på kontoret. 

Sensommerhilsen fra Thomas Gustavson😊 Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål om HubSpot (eller noe annet). 

thomas@markedspartner.no 

+47 900 87 210 

Temaer:

HubSpot app ferie
Thomas Gustavson's photo

Av: Thomas Gustavson

Thomas jobber som forretningsrådgiver i Markedspartner. Han har bred erfaring fra CRM, marketing, datadrevne kundereiser, rådgivning og prosjektledelse av store tekniske prosjekter. Han har tidligere jobbet som selvstendig konsulent, samt hatt roller i BAS Kommunikasjon, Bisnode Norge, Eniro Norge og Telenor.