HubSpot er kåret til beste salg – og markedsføringsverktøy i 2024

HubSpot er kåret til beste salg – og markedsføringsverktøy i 2024

I G2s 2024 Best Software Awards blir både Sales Hub og Marketing Hub kåret til best i sine kategorier.   

Meld deg på nyhetsbrev fra HubSpotbloggen.no her >

Stolt HubSpot-partner  

G2s årlige "Best Software Awards" rangerer verdens beste programvareselskaper og -produkter basert på erfaringer fra ekte brukere.  

Som HubSpot-partner i en årrekke er vi i Markedspartner stolte over at Sales Hub kommer på førsteplass i kategorien for beste salgsprodukt, mens Marketing Hub er kåret til beste produkt i kategorien markedsføring og digital annonsering.  

B2B-kunder bruker i økende grad anmeldelser for å bestemme seg for hvilkeprogramvare de skal velge, så disse topprangeringene fra G2 får virkelig vist frem hva HubSpot har å tilby.  

Ny versjon av HubSpot Sales Hub 

Det er ikke lenge siden HubSpot lanserte Sales Hub i en ny og bedre versjon, og for alvor tok posisjonen som en av de ledende salgsprogramvarene på markedet. De nye funksjonene er en game changer og har blant annet gjort forecastingen, lead-håndtering og rapportering enda bedre. Den nye Sales Huben har blant annet AI-drevet avtalehåndtering og prognoser, og utvidede muligheter for samarbeid med LinkedIn. Et av målene til HubSpot med denne relanseringen var å vise at Sales Hub fungerer godt for seg selv, ikke bare som en add-on – og det har de virkelig klart!  

Marketing Hub  

HubSpot utvider og forbedrer stadig Marketing Hub, og denne topplasseringen fra G2 illustrerer hvordan verktøyet hjelper markedsførere å tilpasse seg og blomstre. Andy Pitre er EVP of Product hos HubSpot og han sier «alt vi gjør i HubSpot er basert på et enkelt, men kraftig prinsipp: Løs det for kunden». At G2-prisene er drevet av kundetilbakemeldinger gjør det ekstra stas at HubSpot blir kåret til det beste markedsføringsverktøyet.  

Flere topplasseringer   

HubSpot ble også rangert som nummer 2 på listen over globale programvareselskaper, og både Service Hub, Marketing Hub og Sales Hub er på topp 10 for beste programvare for små bedrifter. Marketing Hub er også rangert på 6. plass som det beste produktet for mellomstore bedrifter og Service Hub får en 7. plass på listen over beste kundeserviceprodukter.  

Meld deg på nyhetsbrev fra HubSpotbloggen.no her >

Temaer:

HubSpot
Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.