Fullt hus på frokostseminar om digital markedsstrategi

Av Lars Hansen 27. august 2015 | 2 minutter lesetid

Frokostseminar_om_digital_markedsfring_og_inbound_marketing

Det var fullt hus da MarkedsPartner arrangerte frokostseminar om digital markedsstrategi onsdag 26. august. De 30 påmeldte var ledere og markedsdirektører fra både store og mellomstore selskaper.

- Skiftet vi ser nå er større enn da Internett kom

Etter en introduksjon av daglig leder, Tore Berntsen, holdt Stig Hammer første foredrag og snakket om hvordan den digitale utviklingen totalt har forandret måten bedrifter må jobbe med markedsføring på, og hvordan toppledere og markedsdirektører må forholde seg til dette.

Skiftet vi er inne i nå er etter min mening et større skifte enn da Internett kom. Jeg ville ikke ha likt å stå foran styret mitt om 5 år og si at vi ikke gjorde noe i 2015 da muligheten var her, sa han, og satte med det tonen for resten av dagen.

LES OGSÅ: Hva CEO og styret må vite om digital markedsstrategi

Case: Odfjell Well Services

"Slik seksdoblet bedriften trafikken til sine nettsteder på 5 uker med inbound marketing." Det var tittelen på neste foredrag hvor Stig Hammer og Fred Stave delte erfaringer fra global etablering av inbound marketing i en bransje i krise, samt hvilke resultater satsningen allerede har gitt oljeserviceselskapet. 

Du kan lese mer om dette caset i e-boken "How To Run An Inbound Marketing Campaign - Nordic Edition", som nylig ble utgitt av HubSpot.

Bak kulissene: Slik jobber vi med våre egen markedsføring

Avslutningsvis lettet Erlend Førsund på sløret og ga salen et innblikk i hvordan MarkedsPartner benytter inbound marketing og hvilke resultater dette har gitt. 

- Den første DM-kampanjen jeg var med å sende ut i starten av karrieren fikk vi kjeft for. Nå opplever vi at folk kommer bort til standen vår eller ringer og takker for det innholdet vi produserer og tilbyr, fortalte Førsund, og henviste blant annet til hvordan Markedshøyskolen har inkludert MarkedsPartners e-bok om inbound marketing som pensum for sine bachelorstudenter i salgs- og markedsføringsledelse.

LES OGSÅ: Beviset på at inbound marketing fungerer

Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing


Lars Hansen's photo

Av: Lars Hansen

Lars er salgs- og markedssjef i MarkedsPartner, hvor han har ansvar for oppfølging og utvikling av et antall av våre viktigste kunder. Lars har bidratt til økt omsetning hos en rekke virksomheter ved å hjelpe dem med å skape bedre salgsmuligheter og flere kunder. Han er også forfatter av Inbound sales: Slik tilpasser du deg kundenes digitale kjøpsprosess og medforfatter av Hvordan ende den evige konflikten mellom salg og marked.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle