VIDEO: En verden i endring – Vi må bli besatt av kundeopplevelse

Av Siri Enoksen 1. juli 2020 | 2 minutter lesetid

eirik-norman-hansen-bra-er-ikke-godt-nok-webinar-1

Det har seg slik at forventningene våre som konsumere er skyhøye, og derfor har Eirik Norman Hansen valgt å navngi foredraget sitt «Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse!». Et foredrag han presenterte på konferansen, Inbound-dagen 2020. Her kan du se hele foredraget. 

Dette er Eirik Norman Hansen ...

Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer, hvordan vi kan utnytte og forbedre den teknologien som finnes og hva nettopp dette vil bety for din bransje. Han har over 20 års erfaring innen digital industri og har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier. Han reiser også rundt og holder foredrag, samt konferansierjobber.  

En verden i endring – Nye utfordringer

Vi lever i en verden hvor mulighetene er store. Aldri før har vi hatt muligheten til å gjøre så mange ting som akkurat nå. Sett i lys av de siste måneder (med tanke på Korona) har vi også fått utfordringer som er helt sinnssyke, men som vi også kan bruke blant annet teknologi for å løse eller forbedre. Et eksempel på dette er å gjøre om fysiske arrangement til heldigitale. Her kan du lese om hvordan Korona kuppet vår fysiske konferanse, Inbound-dagen 2020, og hvordan vi tok den tilbake ved hjelp av blant annet teknologiske hjelpemidler. 

Vi må ta ansvar

Eirik mener det er viktig at vi tar ansvar og viser at vi er i stand til å forvalte disse nye utfordringene og mulighetene på best mulig måte. Man kan stille seg spørsmålstegn ved dette, evner vi faktisk dette? Spørsmålet kan være vanskelig å svare på, men som Eirik sier, det er i hvert fall viktig at vi tar det svaret på alvor og prøver. Se hele foredraget hans i videoen under: 

 

Temaer: kundereise, kundeopplevelse, nye utfordringer


Siri Enoksen's photo

Av: Siri Enoksen

Siri jobber som digitalmarkedsfører i MarkedsPartner. Siri er utdannet ved Høgskolen i Østfold hvor hun har en bachelor i internasjonal kommunikasjon. Siri har også studert ett år ved Queensland University of Technology, hvor hun tok fag innen markedsføring, visuell kommunikasjon og PR.

Følg på LinkedIn

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle