Nå er det enklere enn noen gang å samarbeide i HubSpot!

Nå er det enklere enn noen gang å samarbeide i HubSpot!

Har du hørt om Comment mode? Det er stor oppdateringen som gjør det enklere enn noen gang å samarbeide i HubSpot.  

Vil du lære mer om HubSpot? Meld deg på HubSpot User Group her!

Det har lenge vært mulig å kommentere på ting i HubSpot. Tidligere fungerte det litt på samme måte som notes hvor du tagger andre brukere og så får de et e-postvarsel om taggingen. Det har ikke vært mulig å vite akkurat hva som blir kommentert, da man har måttet beskrive hva det er man kommenterer på. Med Comment mode kan du plassere kommentaren din akkurat hvor du vil! Da dukker det opp et oransje symbol der du har lagt igjen kommentaren og hvis man trykker på symbolet kommer kommentaren opp. Du kan beskrive rapporter på et dashboard så det gjør det enklere for de som leser å forstå, du kan kommentere på skjemaer, direkte i e-poster som nyhetsbrev og du kan til og med bruke det på en workflow action! Med denne funksjonen er det rett og slett lettere enn noen gang å samarbeide med teamet ditt, dokumentere hva som er tenkt og få konkret feedback. 

En skjult perle  

I vinter var jeg og flere andre fra Markedspartner med på en 6 ukers HubSpot Super Admin Bootcamp. Her var en av oppgavene å dele sin «hidden gem» i HubSpot med de andre deltakerne i bootcampen, og jeg valgte blant annet Comment Mode. Nå er det en av funksjonene jeg bruker aller mest HubSpot  – så la meg forklare hvordan det fungerer.  

Hvordan fungerer det?   

Når du holder pilen over “Comment”-knappen får du opp “Comment mode” og “View comments”  

 

Når du klikker på “Comment mode” blir pilen din om til et plusstegn og du kan dra kommentarene til hvilket element du ønsker.  

Når det har blitt lagt igjen en kommentar på et spesifikt element eller sted kan du se kommentartråden og svare på den på samme sted kommentaren ble lagt igjen. 

Du kan også se alle kommentarer i sidemenyen så du ikke må klikke rundt for å finne hvor kommentaren ligger. Bare åpne menyen så finner du kommentaren med en gang. 

Her finner du også muligheten til å skjule de oransje kommentarsymbolene hvis du trenger å fokusere uten å se på dem.  

Comment Mode er tilgjengelig for alle Huber. Vil du vite mer? Ta kontakt med meg, eller les mer her.     

Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen's photo

Av: Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen

Tom Kristian jobber som digitalrådgiver Markedspartner. I den rollen jobber han mye i HubSpot, er HubSpot Certified Trainer, og har gjennomført flere titalls opplæringer for ulike kunder. Samtidig har Tom Kristian ofte et prosjektlederansvar på de kundeprosjekter han er en del av. Tom Kristian har fullført en mastergrad i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo og en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra samme skole. Der er han ofte innom som både gjesteforeleser og studentmentor.