Er det mulig å integrere Outlook med HubSpot?

Hvordan og hvorfor integrere Outlook med HubSpot

Med HubSpot sitt salgsverktøy, hvor du finner funksjoner som loggføring av e-poster og møter, får du også fullstendig oversikt over lagrede CRM-detaljer om kontaktene dine – uten å forlate Outlook-innboksen din. Hvordan? Ved å integrere Outlook med HubSpot. Men før du hiver deg rundt for å integrere Outlook med HubSpot la meg gi deg noen råd og tips til hva du bør tenke på slik at du får maks utbytte av integrasjonen og kan jobbe mer effektivt.

Hovedfordeler med å integrere Outlook og HubSpot

 • Loggfør e-poster sendt fra Outlook til HubSpot CRM med ett klikk.
 • Spor om e-posten din blir åpnet og klikket på i sanntid. Samt hvor mange ganger den har blitt åpnet og klikket på totalt.
 • tilgang til verktøyene du trenger for å jobbe mer effektivt – som maler, sekvenser, møter og mer – rett i innboksen.
 • Informasjon deles på tvers av innboksene til deg og dine kollegaer og samles i ett og samme CRM-system, og ikke minst på riktig plass.

Hva kreves for å integrere Outlook og HubSpot?

 • Tilgang til en HubSpot-brukerkonto. Samtlige HubSpot-lisenser støtter integrasjonen.
 • HubSpot Sales Outlook desktop add-in støtter kun PC-brukere. Dersom du bruker Outlook for Mac trenger du å installere HubSpot Sales Office 365 add-in i stedet.
 • Sjekk Outlook versjonen din for å sikre at integrasjonen er mulig. Outlook må være installert med Click-to-run versjonen til Office.
 • Integrasjonen krever en av følgende abonnementsplaner for Outlook sin programvare:

Outlook integrasjon til hubspot

3 Gode råd om bruk av integrasjonen

 1. Salgsautomatisering fjerner tidstyver fra salgsprosessen, og frigjør verdifull tid hos salgsteamet. Er dere flere i samme organisasjon som sender e-poster eksternt til eksisterende eller potensielt nye kunder? Da vil jeg anbefale alle å installere plugin-modulen for Outlook, slik at dere kan ha full oversikt over alt som er salgsrelatert – lagret under riktig kontakt og med oppdatert informasjon.
 2. Bruk spor og logg-funksjonene til HubSpot Sales Outlook desktop add-in for å overvåke og føre oversikt over kontaktenes engasjement med e-postene dine. Når spor-funksjonen er aktivert, kan du motta sanntidsvarsler når en kontakt åpner e-posten din. Du kan også velge å logge e-posten på kontaktkortet i HubSpot for å føre en oversikt over all tidligere kommunikasjon. Da kan hele teamet ditt se hva som har blitt kommunisert tidligere og de har noe å referere til.
 3. Koble Outlook kalenderen din med HubSpot for å avtale møter. Med møteverktøyet til HubSpot kan dine potensielle eller eksisterende kunder selv reservere et møte med deg. Dette gjøres ved at de klikker på en lenke som tar dem direkte til en kalenderoversikt som kun viser dine ledige tidspunkt. Legg denne lenken på nettsiden deres og sammen med epost-signaturen din, slik at den alltid er tilgjengelig. Etter at kontakten har valgt en tid som fungerer for dere begge vil de automatisk bli tilsendt en møteinvitasjon fra deg. Valgmuligheter slik som tilgjengelighet, møtelokasjon, møtebeskrivelse, påminnelse før møtet og mer vil du få mulighet til å ta stilling til før du tar i bruk lenken. Forsøk å lage en lenke som kan brukes flere ganger. I tillegg blir dette lagret i HubSpot CRM.

Hvordan fungerer integrasjonen i praksis?

Etter at du har integrert Outlook med HubSpot, koblet innboksen din i HubSpot og installert HubSpot Sales Outlook Desktop Add-in, går du inn i Outlook slik som før. Gjør klar en ny e-post, men før du sender e-posten klikker du på Sales Tools som ligger øverst til høyre. Her får du en rekke valgmuligheter, og alt er direkte koblet mot HubSpot.

Her finner du valgalternativer for å spore om e-posten blir åpnet og klikket på, logge e-posten til HubSpot, tilgang til maler, sekvenser, dokumenter, avtale møter, snippets og mer. Du vil også få en oversikt over hva som allerede er lagret på kontakten, slik som navn, e-post, bedrift, telefonnummer, nylig aktivitet og mye mer.

Ønsker du å klikke deg direkte inn til kontaktkortet i HubSpot fra Outlook gjør du det her:

Funksjoner i Outlook med HubSpot

 

Når integrasjonen mellom Outlook og HubSpot er utført, vil e-poster du og kolleger velger å logge fra Outlook bli lagret sammen med resten av informasjonen til kontakten.

 

Epost kommunikasjon fra outlook og direkte inn i HubSpot

Slik kan du være sikker på at epost-kommunikasjonen er lagret på ett og samme sted, og at viktig informasjon ikke faller bort i innboksen din eller i noen andres.

ta-kontakt-med-lars

Temaer:

Integrasjoner
Sten-Martin Andreassen's photo

Av: Sten-Martin Andreassen

Sten Martin er senior systemspesialist i Markedspartner. Han kom til oss fra kontaktsenterbransjen. Hans erfaring med å veilede i bruk av ulike websystemer, kommer våre inbound-kunder til gode gjennom smidige opplæringsprosesser og optimal bruk av HubSpot.