Celebert besøk i gata!

Glava Tour, Norges største sykkelritt, er i byen i dag. I MarkedsPartner er noen av oss godt over middels sykkelinteresserte, og resten har nok blitt lett smittet gjennom arbeidet vi gjør med Team Sepura.

Det er ikke hver dag vi har superkjendiser i nabolaget; allerede i går kunne vi observere velutstyrte biler fra Team Sky på rekognosering gatelangs i Sarpsborg. Senere blåste det ene sykkellaget etter det andre forbi i retning Stikkaåsen. Det skulle ikke forundre oss om "dreperbakkene" der holder elitenivå nasjonalt!

I morges ruslet Anett bortom parkeringsplassen til Quality Resort, og fant noen karer vi har sett før!

 

Edvald Boasson Hagen og Ole Gabriel Rasch Edvald Boasson Hagen og Ole Gabriel Rasch

 

Kurt Arve Aslesen Kurt Asle Arvesen

 

Team Sepuras egen Morten Andersen lusket rundt der... Team Sepuras egen Morten Andersen lusket rundt der...

 

Sykkelen til Boasson Hagen? Sykkelen til Boasson Hagen?

Det er et storslått maskineri som fyres opp under stevnet - antallet følgebiler, busser og motorsykler er imponerende!

I kveld avsluttes løpet med noen runder i Sarpsborg sentrum, og du finner garantert de fleste av oss blant tilskuerne!

Temaer:

inspirasjon
Birger Patrick's photo

Av: Birger Patrick

Birger jobbet tidligere som leder for interaksjonsdesign og front-end utvikling hos MarkedsPartner, men jobber nå som digital designer hos Infotjenester. Han har utdanning fra Høgskolen i Østfold innen IT, Statsvitenskap og Merkantil Engelsk.