Video: Slik bruker du video i leadsgenerering, scoring og nurturing

Av Erlend Førsund 17. juli 2018 | 1 minutter lesetid

Todd Patton - slik bruker du video i leadsgenerering, scoring og nurturing

Todd Patton er Head of Comms & Story i TwentyThree – et av markedets kraftigste plattformer for videomarkedsføring. I sitt foredrag på Inbound-dagen 2018, viste han hvordan bedrifter kan utnytte sanntidsdata fra besøkendes videokonsum til å øke tilfanget av leads og øke salget.

Det danske startup-selskapet TwentyThree har tatt en ledende posisjon i inbound-markedet, som eneste plattform som per nå har en toveisintegrasjon mot HubSpot.

I foredraget sitt viser Todd spennende eksempler på hva som er mulig å få til ved hjelp av sofistikert video- og marketing automation-teknologi.

Se Todd Pattons foredrag her: 

Last ned gratis e-bok  Hvordan lykkes med content marketing

Temaer: videomarkedsføring


Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund er markedssjef i MarkedsPartner og innholdsrådgiver. Han er utdannet innen markedskommunikasjon og språk ved Handelshøyskolen BI og NHH, har 16 års erfaring fra digital markedsføring og har blogget om faget på sin egen blogg, Markedsheltene.no, siden 2009. Erlend er forfatter av Hvordan lykkes med content marketing.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Google+

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Gratis Ebok - Hvordan lykkes med content marketing

Anbefalt for deg

Temaer

Se alle