VIDEO: 12 foredrag fra INBOUND 2015 om digital markedsføring og salg

Av Erlend Førsund 20. oktober 2015 | 4 minutter lesetid

Brian-Halligan-p-Inbound-2015

Om du ikke fikk muligheten til å dra på INBOUND 2015, kan du likevel få med deg noen av de 250 foredragsholderne. Her er 12 av de mest interessante foredragene (som hittil er publisert fra arrengementet) om digital markedsføring, salg og ledelse - til faglig påbygging på mørke høstkvelder.

1) Kevin Eyres: "Beyond Doubt: Leadership as Fuel for Innovation"


Kevin Eyres har tilbragt mer enn 10 år i Europa som Managing Director for tre hypervekst-selskaper: LinkedIn, SideStep (nå Kayak) og AltaVista. I dette foredraget snakker han om hvordan du blir kvitt tvilen når du leder et hurtig voksende selskap som har ville målsetninger og du har spørsmål om alt mulig. 

2) Keynote: Seth Godin


Seth Godin har skrevet en rekke bøker om markedsføring, og forutså på mange måter inbound-marketing-fenomenet med boken Permission Marketing så tidlig som i 1999. 

 

3) Eric Keiles: "The 30-Minute Marketing Plan"

Grunnlegger og markedssjef i Square 2 Marketing, Eric Keiles, er en tankeleder innen markedsføring. Her går han igjennom det grunnleggende i en markedsplan og gir deg gode råd til hvordan du kan utarbeide en markedsplan for din bedrift. 

 

4) Steve McKenzie: "How to Run Your Sales Team Like a Data Scientist"


VP of Sales i InsightSquared, Steve McKenzie, snakker om fordelene ved å bruke data til å lede salgsavdelingen din.

 

5) Jenifer Kern: "Get Sales Jazzed About Inbound Marketing"


Jenifer er VP of Marketing i konsulentselskap Celerity. I 2011 bygget hun markedsavdelingen sin fra bunnen av. Siden da har hun brukt ulike digitale markedsstrategier og systemer (både inbound og outbound) for å øke leadgenerering, salgsomsetningen og bunnlinjen i selskapet. Jenifer har klokketro på Agile marketing og bruker metoden for å styre prosjekter innen marketing, salg og design.

 

6) Tim Ash: "Mobile Conversion Strategies"


Tim Ash er forfatteren av den bestselgende boken Landing Page Optimization og CEO i SiteTuners. Midt på 90-tallet ble han en av de første pionerene innen fagområdet konverteringsoptimalisering for web.

 

7) Scott Stratten: "Unviral: Why Word of Mouth Needs to Change"


Scott Stratten er leder i Un-Marketing. Han er ekspert innen viral, sosial og autentisk markedsføring og snakker i dette foredraget om hvorfor alle vil ha en viral hit og hvorfor det må forandre seg.

 

8) Mike Troiano: "Brand Positioning: How to Tell Your Story"


Mike Troiano er CMO i Actifio, et globalt venture capital-finansiert selskap som tilbyr virtualisering av data til enterprise-markedet. Han tilbragte den første delen av karrieren sin i de beste reklamebyråene i New York, med en kundeliste som inkluderte Coca-Cola, AT&T og Taco Bell. Mike ble grunnlegger og CEO i Ogilvy & Mather Interactive in 1995.

 

9) Jeffrey Hayzlett: "Think Big, Act Bigger"


Jeffrey Hayzlett er programleder for TV-programmene C-Suite med Jeffrey Hayzlett og Executive Perspectives på C-Suite TV. Han er også radioprogramleder for All Business med Jeffrey Hayzlett på CBS. Dette foredrag er basert på hans nye bok "Think Big, Act Bigger."

 

10) Peter Shankman: "Ain't No Customer Like a Zombie Customer"


Peter Shankman er forfatter av 4 bøker inkludert den nylig utgitte "Zombie Loyalists" og er best kjent for å ha grunnlagt Help A Reporter Out (HARO) og som grunnlegger og CEO i The Geek Factory, Inc., et byrå i New York. Han snakker om hvordan vi vårt samfunn forventer å bli behandlet som "dritt" i enhver kundesituasjon.

 

11) Andrew Quinn: "Scaling Behavior: Ignore This at Your Peril!"


Andrew Quinn, Director of Training and Development i HubSpot, drøfter i dette innlegget hva det vil si å skalere atferd, de grunnleggende modellene som skalerer den og hvor viktig det er for å lykkes i et langsiktig forretningsperspektiv.

 

12) Chad Pollitt: "The Anatomy of Tomorrow's Content Promotion Strategy Today"


Chad Pollitt, dekorert offiser fra Irak-krigen og adjunkt professor ved Indiana University Kelley School of Business, snakker om hvor mye innhold som blir produsert hvert sekund i verden i dag og hvordan man kan bli lagt merke til i all støyen i dette foredraget.

Er du sulten på mer videomateriale fra INBOUND 2015 og HubSpot, bør du abonnere på YouTube-kanalen deres og følge arrangementbloggen deres. Der legger de fortløpende ut videomateriale fra arrangementet. Er du HubSpot-kunde bør du også ta en kikk på dette innlegget, hvor du kan se keynoten til HubSpot-grunnleggerne Dharmesh Shah og Brian Halligan og lese en norskspråklig oppsummering av hva som er nytt i verktøyet i høst.

Last ned gratis e-bok:  Skap resultater med inbound marketing


Erlend Førsund's photo

Av: Erlend Førsund

Erlend Førsund er markedssjef i MarkedsPartner og innholdsrådgiver. Han er utdannet i markedsføring og språk ved Handelshøyskolen BI og NHH og har 17 års erfaring fra digital markedsføring innen B2B. Erlend har blogget om marketing på sin egen blogg, Markedsheltene.no, siden 2009 og er forfatter av Hvordan lykkes med content marketing.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk også markedspartner.no, digitalleder.no og vekstoppskrifter.no

Temaer

Se alle