Markedspartner styrker sin satsing på integrasjoner og dataanalyse med ny faglig leder

Thea Petrine Hammer, ny faglig leder

For å fortsette å utvikle og styrke disse to områdene tar vår egen Thea Petrine Hammer steget inn i rollen som faglig leder for data og integrasjon.  I løpet av de tre årene Thea har vært i Markedspartner har hun utviklet seg fra integrasjonskonsulent til digitalrådgiver, og nå til faglig leder for integrasjoner og data. I denne perioden har hun også hatt en nøkkelrolle i utviklingen av selskapets kompetanse og leveranseevne på integrasjoner.  

Helhetlige løsninger  

"I starten leverte vi enkle integrasjoner for svært spesifikke behov," sier Thea.

– Nå har vi utviklet oss til å levere komplette dataplattformer med et helhetlig perspektiv på dataflyt gjennom hele systemporteføljen, noe som er avgjørende for mange av våre kunder. Fremover skal vi ha et sterkt fokus på å levere helhetlige løsninger som møter kundenes behov på tvers av deres systemer.  

Sterkt integrasjons-team  

Med en teknisk avdeling i vekst, har vi nå etablert et solid integrasjonsteam som setter standarden for bransjen. "Vi forventer fortsatt økning i forespørsler på integrasjoner fremover," fortsetter Thea.  

– Mulighetsrommet både for eksisterende og nye kunder er stort, spesielt med tanke på den økte satsingen på AI og dataanalyse vi ser i store deler av markedet. Vi er godt rustet til å møte disse utfordringene med et kompetent team og en klar strategi. 

Med nyansettelser og kontinuerlig faglig utvikling, står vi nå klare til å ta en ledende rolle i fremtidens integrasjons- og datatjenester. Teamet, som nå består av Thea, Fiona, Sten-Martin og nyansatte Marius, leverer sterkt både på kvalitet og kvantitet, og er klare til å ta fatt på de mange spennende mulighetene som ligger foran dem sammen med resten av utviklingsavdelingen.    

 

Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.