Ny integrasjonskonsulent – Velkommen Marius!

Marius Sandlie Strøm

Det gleder oss å ønske Marius Sandlie Strøm velkommen til Markedspartner som vår nye integrasjonskonsulent.

Fordypning i kunstig intelligens

Marius fullførte bachelorgraden sin i informasjonsteknologi, med fordypning i kunstig intelligens, på Høyskolen Kristiania før sommeren i år. Han blir nå en del av avdelingen vår utvikling og brukeropplevelse og skal sitte på kontoret vårt i Sarpsborg. Vi har sett en økning i arbeidsmengde på dette området, så det er fantastisk å se vårt allerede dyktige team vokse.

Jobbe nærmere hjemme

Tidligere har Marius jobbet som software developer hos Satvision AS, etterfulgt av test engineer hos NSSL Global Technologies. Han flyttet til Fredrikstad våren 2023, og siden det har han ønsket seg en jobb som var litt nærmere. Da jeg så at Markedspartner lyste ut en spennende stilling, grep jeg muligheten, sier Marius.

«Jeg gleder meg mest til å jobbe på prosjekter som folk vil få glede av å bruke."

Aktiv fritid

Marius er født i 1997 og oppvokst i Rælingen/Lillestrøm. Han bor nå i Fredrikstad med sin kjæreste og deres lille hund, en American Shepherd. På fritiden liker han å være aktiv med alt fra fjellturer og løpeturer til padel, golf og regattaseiling.

Vi ser frem til å se hva Marius tilfører teamet vårt og ønsker ham hjertelig velkommen til Markedspartner!

 

 

 

Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.