Ny systemutvikler med på laget – møt Eirik Lysenstøen

Eirik Lysenstøen

Eirik begynte hos oss 1. desember og 2. desember var han med oss på julebord. For en pangstart! 

Alltid i utvikling 

Grunnen til at Eirik ville jobbe hos oss var fordi han ønsket seg et sted med et større utviklermiljø, for å ha flere å lære av og sparre om teknologi. Han sier også at en av grunnene til at han søkte stillingen var at Markedspartner har fokus på å tilrettelegge for kompetanseheving og at vi tør å ta i bruk nye verktøy. Noe Eirik mener er helt avgjørende for å lykkes, både personlig som utvikler, og som selskap i disse kunstig intelligens-dager. I tillegg likte han tanken på å kunne pendle til Sarpsborg fra Ski og ikke lenger bli holdt som gissel av Vy og Follobanen hver morgen.

Fra kode til ferdig produkt – en drøm

Eirik er allerede godt i gang med jobben, men sier hans største utfordring blir å sette seg inn i alle de ulike verktøyene. HubSpot er ganske omfattende i seg selv, så er det mye annet moro å lære seg også. Han gleder seg allikevel mest, blant annet til å kunne jobbe med kunder og oversette deres ønsker til ferdige løsninger. Å dra en idé ut av eteren og se den materialisere seg i kode, og et produkt man kan bruke og se, er en prosess som involverer hele følelsesspekteret. Her har vi fått med oss en som elsker kode på laget, det er det ikke noe tvil om! Eirik bringer med seg verdifull erfaring, spesielt innen React, som er et språk som er kritisk for utviklingen av HubSpot-utvidelser og serverless funksjoner.

HubSpot og ribbe 

Siden vi er inne i siste uken før jul, må jeg spørre Eirik hva han skal i jula også. Det er dessverre ikke så spennende. Siden han ikke har opparbeidet seg noe ferie ennå skal han nemlig jobbe. Det er masse å ta tak i og når ribben og akevitten er ferdig inntatt skal han sette i gang med sertifiseringer i HubSpot. 
 
Velkommen til oss Eirik! 

 

Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.