Enda en digitalrådgiver til Markedspartner

Carina Andresen

I begynnelsen av februar kunne vi skryte av en ny digitalrådgiver på laget, og nå kan vi jammen gjøre det samme i mars! Møt Carina – vår nyeste digitalrådgiver.

 

Chief Office Potato 

Carina har jobbet med netthandel siden 2011 og startet karrieren sin som Account Manager i Klarna. Hun jobbet i Klarna til 2016 og i  løpet av de 5 årene var hun innom rollene Senior Account Manager, Team Leader og Key Account Manger.  I 2016 begynte Carina som Senior Account Manager i 24Netbutikk og det var her hun hadde sitt første møte med HubSpot og begynte å utforske markedsføring og kundereiser. Carina kaller seg selv en god gammeldags «Chief Office Potato». De siste 7,5 årene har hun jobbet med alt fra markedsføring, salg, kundereiser, produktutvikling, prosjektledelse, opplæring av kunder og ansatte og vært partnerkontakt. 

 

Lang HubSpot-erfaring

Selv om Carina ikke har jobbet som konsulent før har hun vært innom de aller fleste HubSpot-utfordringer. I de ulike rollene hun har hatt har hun utformet markedsføring- og salgsplaner og jobbet med implementering av alt fra OKR og HR-system til HubSpot CMS og CRM. Carina har også driftet 24Nettbutikk sin HubSpot-portal sammen med en kollega de siste 5 årene, og er godt kjent med alle hubene og har spesielt mye erfaring i delight-fasen av inboundmetodikken – så vi kan trygt si hun er klar for rollen som digitalrådgiver!

 

Klar for å jobbe med kunder

Carina forteller at hun har fulgt tett med på Markedspartner de siste 6 årene og ble hoppende glad da hun ble kontaktet angående stillingen. Hun sier hun har sett alle webinarene våre og lest alle blogginnlegge våre, det er stas! Videre sier hun at vi utad fremstår som en ordentlig stødig og fin gjeng med fagnerder som elsker å teste nye ting (høres ganske riktig ut, det). Hun sier hun gleder seg til alt den nye stillingen har å by på og er klar for å komme i gang med kundearbeid så fort som mulig. I sine tidligere roller har hun vært med å se hvordan små grep kan utgjøre en enorm forskjell på både ansattes hverdag og kundenes tilfredshet, og det gleder hun seg til å ta med inn i prosjektene med kundene våre.

 

Taylor Swift og fotball

Vår nyeste digitalrådgiver bor på Holmlia i Oslo sammen med sine to små hunder. På fritiden liker hun å gå tur med hundene, trene og være med venner. Hun elsker også musikk og konserter og er spesielt svak for Taylor Swift og Harry Styles (der er du ikke alene på kontoret, Carina). Hun er også en skikkelig idrettsnørd som følger med på all mulig sport, men fotball er favoritten. Vålerenga ser hun helst på stadion og Manchester United på skjermen, gjerne mens hun strikker. Carina er også veldig glad i å lese bøker og høre på podkast.

 

Velkommen til oss Carina!

 

 

Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.