Alltid i utvikling med HubSpot Academy Super Admin Bootcamp

Alltid i utvikling med HubSpot Academy Super Admin Bootcamp

En av kjerneverdiene til Markedspartner er «Alltid i utvikling». Det er ikke bare noe vi snakker om – vi etterlever det i praksis.

Markedspartner er Diamond-sertifisert HubSpot-partner, som betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnere i verden. Som et av Norges største fagmiljøer på HubSpot er det viktig for oss å følge med på det som skjer for å alltid holde oss oppdatert og kunne gi kundene våre den beste støtten.De siste seks ukene har flere av våre digitalrådgivere og forretningsrådgivere tatt en HubSpot Academy Super Admin Bootcamp. Denne bootcampen hjelper allerede erfarne administratorer å lære de riktige trinnene for distribusjon, sikkerhet, brukertillatelser og skalering, slik at vi kan hjelpe kundene våre på best mulig vis. Øktene har bestått av undervisning i sentrale temaer, breakout sessions hvor det har blitt diskutert det som har blitt snakket om og lærerike hjemmelekser mellom øktene. De som har tatt kurset kunne fortelle at de fikk verdifull innsikt og veiledning om hvordan vi kan levere verdi på en hjelpsom og profesjonell måte.

Helene Nissen Woie's photo

Av: Helene Nissen Woie

Helene er digital innholdsspesialist i Markedspartner. Hun kommer fra en rolle som innholdsprodusent og tekstforfatter. Hun har en spennende faglig bakgrunn med studier både ved Norges Kreative Høyskole (tekstforfatter) og en bachelor i Interaktivt design fra Høyskolen Kristiania. I bagasjen har hun har også med seg studier i norsk grammatikk.