<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1647735548808473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webstrategi: Slik planlegger du en web som selger

Av Stig Hammer 21. mars 2017

Nettstedet til virksomheten din må gi rett brukeropplevelse for de som er klare til å ta en kjøpsbeslutning. Men ikke glem kundeopplevelsen for de som ennå ikke er klare til å kjøpe.

Les mer >

Temaer: webstrategi, kjøpsprosess, websider

Hva er en redirect vs. en canonical tag? [IT-tips til markedsførere]

Av Evert Meulie 9. februar 2017

I dette innlegget blir jeg litt teknisk, men heng på - denne kunnskapen kan være kritisk for at et redesign eller nytt webprosjekt blir vellykket eller ikke. Konsekvensen av å ikke ta hensyn til redirects (omdirigeringer av nettadresser) kan bety at du mister gode plasseringer på Google og betydelig tap av trafikk. Med innsikten du får her, vil du kunne sikre at nettstedene dine opprettholder den tekniske kvaliteten som kreves.  

Les mer >

Temaer: webstrategi, websider, omdirigering, canonical tag

96 % som besøker hjemmesiden din er ikke klare til å kjøpe. Hva gjør du med det?

Av Stig Hammer 10. november 2016

Studier viser at kun 4 prosent av de som besøker nettstedet ditt, er klare til å kjøpe akkurat der og da. Hva er din plan for å vise de resterende 96 prosentene at du har noe å tilby dem også? 

Les mer >

Temaer: inbound marketing, webstrategi, innholdsstrategi, content marketing, innholdsmarkedsføring, kjøpsprosess

Hvordan måle effekten av websidene: 9 KPI-er

Av Hanne Sofie Hammer 1. november 2016

Hvordan vet du egentlig at hjemmesiden din fungerer som den skal? Og hva er det den ideelt sett skal levere? Hvis du ikke har et gjennomtenkt mål med hjemmesiden din, må du ta et skritt tilbake.

Les mer >

Temaer: webstrategi, kpi, key performance indicator

Hva kreves av en god webredaktør?

Av Hanne Marthinsen 21. april 2016

En webredaktør har i dag har en kompleks og sammensatt rolle. En redaktør for et nettsted er innom ulike fagområder og jobber gjerne på tvers av flere avdelinger i en organisasjon, som for eksempel marked, salg, kommunikasjon, teknisk, produkt etc. Så hvilke ferdigheter må en webredaktør ha for å beherske denne rollen?

Les mer >

Temaer: webstrategi, webutvikling

Ny nettside? Sørg for at du bevarer søkemotorposisjonene

Av Elin Strømseng 14. april 2016

Du ivrer kanskje etter å foreta en grundig oppussing av bedriftens nettsider? Kanskje dere allerede er godt i gang, eller nylig har relansert nettstedet i ny prakt? Husk da for all del at du gjør det du kan for å beholde posisjonene dine på Google. I dette innlegget forteller jeg hvorfor og hvordan.

Les mer >

Temaer: digital markedsføring, webstrategi, søkemotoroptimalisering, webutvikling

Weben din må generere leads. Gjør den ikke det? Her er oppskriften!

Av Fred Stave 23. februar 2016

Mange websider ser flotte ut, men mangler et strategisk fundament - noe som gjør dem helt ubrukelige i en kommersiell sammenheng. I dette blogginnlegget vil jeg fortelle deg hvordan du kan skape en leadsgenererende webside som gir langt bedre avkastning enn tradisjonelle websider. Du kan starte i dag med disse 5 enkle trinnene.

Les mer >

Temaer: webstrategi, konvertering, leadsgenerering

Hvordan lage en webstrategi som gir resultater? Del 2 av 2

Av Stig Hammer 25. juni 2015

I forrige innlegg tok vi for oss grunnmuren i en effektiv webstrategi: Hvilke overordnede mål har vi med løsningen, og hva vet vi om målgruppene vi ønsker å påvirke? Nå skal vi bruke denne kunnskapen til å bestemme hva webben skal inneholde og hvordan den skal fungere for at vi skal nå målsetningene våre.

Les mer >

Temaer: webstrategi

Hvordan lage en webstrategi som gir resultater? Del 1 av 2

Av Stig Hammer 11. juni 2015

Hjemmesiden er en av bedriftens viktigste eiendeler, men for å skape en web som gir resultater må man starte med en solid webstrategi. I dette innlegget vil jeg gi deg del 1 i en steg-for-steg guide til hvordan du kan utarbeide en strategi for din egen web. Innlegget er basert på MarkedsPartners prosjektmetode for web, som vi benytter i kundeprosjekter.

Les mer >

Temaer: webstrategi

Hvorfor er hjemmesiden viktig for å øke salget?

Av Stig Hammer 7. mai 2015

Hadde flere bedriftsledere vært klar over hvor viktig firmaweben er, ville byråer som oss blitt nedringt. I dette innlegget vil jeg dele 2 interessante fakta med deg. Hva du gjør med din hjemmeside fra i dag og fremover, basert på denne kunnskapen, vil kunne utgjøre store forskjeller i utviklingen på virksomhetens salgsomsetning. 

Les mer >

Temaer: webstrategi

Webstrategi: Sett konkrete mål for hjemmesiden

Av Stig Hammer 23. april 2015

Alle strategier begynner med klare og tydelige mål. I webstrategi er det fire dimensjoner av dette:

  1. Avklar hvilken rolle nettstedet skal spille - i salgs- og kjøpsprosessen - i kundelivsløpet
  2. Definer hovedmål
  3. Bryt hovedmålene opp i flere delmål
  4. Legg til rette for måling
Les mer >

Temaer: webstrategi, konvertering, leadsgenerering

B2B webstrategi: Dette styrker og svekker troverdigheten på nettstedet

Av Erlend Førsund 5. mai 2014

Nye undersøkelser gir B2B-markedsførere verdifull kunnskap om hva de må unngå og hva de må inkludere på sine nettsteder. Øker vi bevisstheten vår på dette området vil vi gi et mer troverdig førsteinntrykk og sannsynligvis øke konverteringsraten og salget vårt.

Les mer >

Temaer: markedsføring, webstrategi, tips, B2B, innholdsmarkedsføring

En mobil webrevolusjon er her. Er du forberedt?

Av Erlend Førsund 27. september 2013

Det skjer en stille men betydningsfull revolusjon i nettverdenen. Slagordet under den franske revolusjonen (1789 - 1799) var oppsummert av tre franske ord: liberté, égalité, fraternité (frihet, likhet, brorskap). Som i 1789 vil hoder rulle, men kun de som velger å overse den økende mobile befolkningens krav om frihet til å velge kanal, likhet i brukeropplevelse og brorskap i å bli forstått i brukssituasjonen.

Les mer >

Temaer: markedsføring, webstrategi, webutvikling, interaksjonsdesign

Hva er en akseptabel konverteringsrate på et nettsted?

Av Tønnes Sannem Heian 23. august 2012

Uansett om temaet er evaluering og forbedring av et eksisterende nettsted eller utviklingen av et nytt nettsted kommer begrepet ”konverteringsrate” raskt på bordet.

Les mer >

Temaer: markedsføring, salg, webstrategi, konvertering, internettmarkedsføring, salgsprosess, kjøpsprosess

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk www.markedspartner.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle