<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1647735548808473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

7 viktige erfaringer med implementering av marketing automation

Av Nadia C. Aurdal 5. januar 2017

Har du anskaffet en marketing automation-løsning og kjenner iveren etter å realisere den nye strategien? For ja, du MÅ ha etablert en strategi før du kjører i gang!

Les mer >

Temaer: inbound marketing, marketing automation

HubSpot vs. Marketo: Hvilket marketing automation-system er best?

Av Per Raknes 7. juni 2016

Markedsføring blir en stadig mer kompleks øvelse, og nye fagområder utvikler seg kontinuerlig; søkemotoroptimalisering, leadsgenerering, sosiale medier, automatisering, dataanalyse, innholdsmarkedsføring, blogging, e-postmarkedsføring, osv. Med marketing automation-programvare (MA) kan du koble disse funksjonene sammen til en helhetlig «markedsførings-maskin». I dette blogginnlegget sammenligner jeg to av de mest utbredte MA-systemene: HubSpot og Marketo.

Les mer >

Temaer: marketing automation, HubSpot, Marketo

Anskaffe nytt CRM-system? Invester i marketing automation først

Av Tore Berntsen 29. mars 2016

Tradisjonelt sett er marketing automation noe som bare markedsavdelingen har vært opptatt av. Slik bør det ikke være i fremtiden om du har som mål å skape flere gode leads. Salg må engasjere seg for å sikre selgerne bedre muligheter enn det du oppnår gjennom cold calls basert på ukvalifiserte ringelister.

(Dette innlegget er først og fremst beregnet for ledere i eller rådgivere til mellomstore og større virksomheter som har erfaring med bruk av CRM.)

Les mer >

Temaer: CRM, marketing automation

Hva er HubSpot? [inbound marketing software]

Av Per Raknes 15. mars 2016

Da Brian Halligan og Dharmesh Shah møtte hverandre på MIT i 2006, var det starten på noe som 10 år senere skulle bli verdens ledende marketing automation-system: en programvare som automatiserer markedsføring og salg basert på inbound marketing-metoden. I dette innlegget vil jeg fortelle hva HubSpot er og presentere noen av de mange spennende funksjonene.

Les mer >

Temaer: marketing automation, HubSpot

Hva er marketing automation?

Av Erlend Førsund 30. april 2015

Jobber du med markedsføring har du antagelig hørt om marketing automation. Dette litt kronglete begrepet omfatter både teknologi og markedsføringsmetoder som enhver markedsfører bør vite om.

Les mer >

Temaer: inbound marketing, marketing automation

MarkedsPartners blogg om markedsføring

Om Inboundbloggen.no

Inboundbloggen.no av MarkedsPartner AS leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

Besøk www.markedspartner.no

Siste innlegg

Temaer

Se alle